Slå av Hvor er? på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvor er? kan hjelpe deg med å finne en mistet eller stjålet enhet. Hvis du forbereder deg på å selge, bytte inn eller gi bort en iPhone, må du forsikre deg om at du slår av Finn iPhone.

Slik slår du av Finn min iPhone på iPhone

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på [navnet ditt] > Hvor er?
  3. Trykk på Finn min iPhone, og trykk deretter for å slå av.*
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt. Glemt passordet?
  5. Trykk på Slå av.

Hvis du ikke lenger har tilgang til iPhonen, kan du fjerne en enhet fra Finn min iPhone på iCloud.com.

* Trykk på «Finn min iPad» eller «Finn min iPod touch» på en iPad eller iPod touch.

Hva skjer når du slår av Finn min iPhone

Hvis du skal Finne en mistet eller stjålet enhet, kan Hvor er? hjelpe deg med det. Du kan se enhetens plassering på et kart, spille av en lyd for å finne den, med mer. Hvor er? inkluderer Aktiveringslås – en funksjon som er laget for å hindre andre fra å bruke iPhonen. Finn ut mer om hvordan Aktiveringslås fungerer.

Når du slår av Finn min iPhone, mister du disse funksjonene, noe som kan gjøre det vanskeligere å få tilbake iPhonen.

Hvis du skal selge, gi bort eller bytte inn iPhonen, eller du skal sende den inn til service, må du så av Finn min iPhone.

Finn ut mer om Hvor er?