Lad Apple Pencil og sjekk batterinivået

Finn ut hvordan du lader Apple Pencil og sjekker batterinivået.

Lad

Apple Pencil (2. generasjon) lades ikke på samme måte som Apple Pencil (1. generasjon). Finn ut hvilken Apple Pencil-modell du har, hvis du ikke er sikker.

Hvis du har Apple Pencil (2. generasjon)

Fest Apple Pencil til magnetkontakten midt oppå toppen av iPaden – på samme side som volumknappene. Hvis du ikke ser ladestatusen nær toppen av skjermen i et lite øyeblikk, må du sjekke at Bluetooth er slått på.

Hvis du har Apple Pencil (1. generasjon)

Koble Apple Pencil til Lightning-kontakten på iPad. Du kan også lade med en USB-strømadapter ved å bruke Apple Pencil-ladeadapteren som følger med Apple Pencil.

Apple Pencil lader raskt når den er koblet til én av disse to strømkildene.

Sjekk ladestatusen

Når du fester Apple Pencil (2. generasjon) til iPad, ser du ladestatusen på skjermen i et lite øyeblikk.

Hvis du vil se hvor mye strøm Apple Pencil har igjen mens du bruker den, sjekker du I dag-visningen på iPaden. Bare sveip fra venstre mot høyre på Hjem-skjermen eller låst skjerm.

Hvis du lader Apple Pencil (2. generasjon) med iPad Pro og har fjernkontrollnøkkelen til bilen din i nærheten, kan signalet bli forstyrret slik at du ikke kan låse opp bilen med nøkkelen. Hvis dette skjer, kan du flytte iPad Pro unna nøkkelen eller fjerne Apple Pencil fra iPad Pro og oppbevare den separat. Når Apple Pencil er ferdig ladet, opphører signalforstyrrelsene.