Lad Apple Pencil og sjekk batterinivået

Finn ut hvordan du lader Apple Pencil og sjekker batterinivået.

Forskjellige Apple Pencil-modeller lades på forskjellige måter. Finn ut hvilken Apple Pencil-modell du har, hvis du ikke er sikker.

Hvis du har Apple Pencil (USB-C)

Åpne enden av Apple Pencil (USB-C) og koble til en USB-C-ladekabel. Koble den andre enden av kabelen til iPaden eller en strømadapter.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du vil se det gjenværende batterinivået på Apple Pencil mens du bruker den, kan du legge til batterinivå-widgeten Bare sveip fra venstre mot høyre på Hjem-skjermen eller låst skjerm.

Bildet har ingen alternativ tekst

Apple Pencil (USB-C) lades ikke mens den er magnetisk festet til iPaden. Mens den er festet er Bluetooth slått av, og Apple Pencil (USB-C) vises ikke i dagsoversikten.

Hvis du har Apple Pencil (2. generasjon)

Fest Apple Pencil til magnetkontakten på langsiden av iPaden.

Magnetisk kontakt på iPad

Når du kobler Apple Pencil (2. generasjon) til iPad, vises batterinivået nær toppen av skjermen et kort øyeblikk. Hvis den ikke vises, må du kontrollere at Bluetooth er slått på.

iPad som viser Pencil-batterinivået

Hvis du vil se det gjenværende batterinivået på Apple Pencil mens du bruker den, kan du legge til batterinivå-widgeten Bare sveip fra venstre mot høyre på Hjem-skjermen eller låst skjerm.

iPad som viser batterinivået for Pencil i dagsoversikten

Hvis du lader Apple Pencil (2. generasjon) med iPad Pro og har fjernkontrollnøkkelen til bilen din i nærheten, kan signalet bli forstyrret slik at du ikke kan låse opp bilen med nøkkelen. Hvis dette skjer, kan du flytte iPad Pro unna nøkkelen eller fjerne Apple Pencil fra iPad Pro og oppbevare den separat. Når Apple Pencil er ferdig ladet, opphører signalforstyrrelsene.

Hvis du har Apple Pencil (1. generasjon) og iPad (6.–9. generasjon)

Ta av hetten, og koble Apple Pencil til Lightning-kontakten på iPaden. Du kan også lade med en USB-strømadapter ved å bruke Apple Pencil-ladeadapteren som følger med Apple Pencil.

Ladeadapter for Apple Pencil (1. generasjon) til iPad (6.–9. generasjon)

Apple Pencil lader raskt når den er koblet til én av disse to strømkildene.

Hvis du har Apple Pencil (1. generasjon) og iPad (10. generasjon)

Fjern hetten og koble Apple Pencil til USB-C-til-Apple Pencil-adapteren. Koble den andre enden av adapteren til iPaden ved hjelp av USB-C-kabelen som fulgte med iPad.

Du kan bruke Apple Pencil igjen etter at den er ladet og du kobler den fra adapteren.

Ladeadapter for Apple Pencil (1. generasjon) til iPad (10. generasjon)

Hvis du vil se det gjenværende batterinivået på Apple Pencil mens du bruker den, kan du legge til batterinivå-widgeten Bare sveip fra venstre mot høyre på Hjem-skjermen eller låst skjerm.