Spill av HDR-video på Mac

Disse Mac-modellene støtter HDR-video på HDR10-kompatible skjermer, TV-er og projektorer.

Bred støtte for video med utvidet dynamisk område (HDR), som HDR-filmer og -TV-serier fra Apple eller andre leverandører, krever siste versjon av macOS og en kompatibel Mac-modell. Hvis Macen, skjermen, videokabelen eller videokabeladapteren din ikke støtter HDR10, spilles video av med standard dynamisk område (SDR).

Støtte for HDR på Mac

Mac-modell
med Thunderbolt 3 (USB-C)
Innebygd skjerm Ekstern skjerm
med DisplayPort
Ekstern skjerm
med HDMI
MacBook Pro fra 2018 eller 2019 HDR1 HDR HDR2
iMac Pro HDR HDR HDR
Mac mini-modeller fra 2018 HDR1 HDR3
Mac Pro fra 2019 HDR HDR
1. HDR opp til 1080p (1920 x 1080) for premium HDR-innhold fra Apple.
2. HDR opp til 1080p når du bruker USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple med noen modeller på 13 tommer.
3. HDR opp til 1080p for alt innhold.

Eksterne skjermer. Bruk Thunderbolt 3 (USB-C)-porter på Macen for å koble til eksterne HDR10-kompatible skjermer:

Hvis HDR-video ikke spilles av i HDR

• Kontroller at Macen bruker macOS Catalina 10.15.4 eller nyere.
  • Hvis du spiller av premiuminnhold fra en tredjeparts innholdsleverandør, må du ta kontakt med innholdsleverandøren for å forsikre deg om at de støtter HDR på Macen din.
  • Hvis du bruker en ekstern skjerm, må du kontrollere at den støtter HDR10. Hvis skjermen har en HDR-innstilling, bør den være slått på eller satt til å foretrekke HDR når dette er tilgjengelig.
  • Hvis du bruker HDMI, må du sørge for at HDMI-kabelen og adapteren støtter HDR10. Apple anbefaler HDMI-kabler som er testet med Apple TV 4K og et bredt spekter av TV-apparater, for eksempel Belkin UltraHD HDMI-kabel. Kompatible adaptere inkluderer USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple og USB-C-til-HDMI-adapteren fra Belkin.
  • Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Skjermer, og kontroller deretter at avkrysningsruten for High Dynamic Range (Utvidet dynamisk område) er valgt. Valget vises bare på skjermer som støtter HDR10.

Hvis du vil ha informasjon om HDR-funksjonene eller innstillingene til en tredjeparts skjerm, kabel eller adapter, sjekker du dokumentasjonen for produktet eller kontakter produktleverandøren.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.