Hvis mikrofonene på iPad ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis lyden er uklar under FaceTime-samtaler, i videoopptak eller i apper.

Rens mikrofonene

1. Fjern skjermbeskyttere, filmer eller etuier fra iPaden.

2. Fjern alt rusk fra åpningene på iPaden.

Test mikrofonene

1. Åpne Kamera-appen.

2. For å teste mikrofonen foran bruker du kameraet foran på iPaden for å ta opp en video av at du snakker.

3. For å teste mikrofonen på baksiden trykker du på kameravelgerenBildet har ingen alternativ tekst for å bytte til kameraet på baksiden. Deretter bruker du kameraet på baksiden av iPaden til å ta opp en ny video av deg selv mens du snakker.

4. Spill av begge videoene. Du skal høre stemmen din tydelig i hver video.

Hvis stemmen din høres dempet ut på iPad (10. generasjon)

Hvis stemmen din høres for stille eller dempet ut når du spiller av videoene du tok opp med Kamera-appen, må du påse at mikrofonene på iPaden ikke blokkeres av hendene dine eller et deksel. Hvis iPaden din har en skjermbeskytter, kontrollerer du at skjermbeskytteren har en åpning over mikrofonen foran.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis mikrofonen ikke fungerer i en bestemt app

1. Gå til Innstillinger > Personvern > Mikrofon.

2. Sørg for at appen er aktivert.

3. Hvis appen har tillatelse til å få tilgang til mikrofonen din, eller hvis den ikke er oppført, kontakter du apputvikleren.

Hvis du fortsatt ikke hører stemmen din tydelig, kontakter du Apple-kundestøtte.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.