Hvis du ser duplikatsanger i iTunes

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser duplikatversjoner av kjøpte sanger i iTunes-biblioteket.

Deaktiver iCloud-musikkbibliotek, og aktiver det igjen

Hvis du plutselig ser duplikatsanger i iTunes, kan du starte iCloud-musikkbiblioteket på nytt hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match. Bare følg disse trinnene:

1. På Mac eller PC oppdaterer du til nyeste versjon av iTunes.
  2. Åpne iTunes.
  3. På Mac går du til menylinjen øverst på skjermen og velger deretter iTunes > Valg. På PC velger du Rediger > Valg.
  4. I Generelt-fanen slår du av iCloud-musikkbiblioteket.
  5. Avslutt iTunes, og åpne iTunes igjen.
  6. På Mac går du til menylinjen øverst på skjermen og velger deretter iTunes > Valg. På PC velger du Rediger > Valg.
  7. I Generelt-fanen slår du på iCloud-musikkbiblioteket.