Bruk bilde i bilde på Apple TV med Apple TV-appen

Klarer du ikke å bestemme deg for hva du vil se? Bruk bilde i bilde-visning for å spille av to videoer samtidig, eller for å bla gjennom Apple TV-appen mens en video spilles av i hjørnet av skjermen.

Bilde i bilde er tilgjengelig på Apple TV 4K og Apple TV HD med den nyeste versjonen av tvOS

Slå på bilde i bilde

1. Spill av en film eller TV-serie i Apple TV-appen.
  2. Trykk på Touch-flaten på Siri Remote for å se videotidslinjen.
  3. Sveip opp på Touch-flaten for å fremheve , og klikk deretter på Touch-flaten for å velge den. Hvis du ikke ser , bruker du ikke Apple TV-appen, og bilde i bilde støttes ikke.
  4. Videoen krympes og vises nederst til høyre på skjermen.

Hvis du vil se en annen video i fullskjerm mens videovinduet spilles av i hjørnet, kan du finne noe annet å se på i Apple TV-appen og klikke på Spill av.

Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. Se om Apple TV-appen er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din

Styr videovinduet

Trykk på Apple TV-appen/Hjem  på Siri Remote for å se valgmenyen for bilde i bilde. Bruk Touch-flaten for å sveipe mellom alternativer.

Velg Fullskjerm for å gjenopprette videovinduet i full størrelse.

Fremhev Flytt, og klikk deretter på Touch-flaten til videovinduet er i det hjørnet du vil ha det i.

Klikk på Lukk hvis du har sett ferdig videoen.

Trykk på Start/pause  på Siri Remote for å starte eller stoppe avspilling av innhold i videovinduet mens du bruker valgmenyen for bilde i bilde.

Når du har endret videovinduet, trykker du på Meny på Siri Remote for å fortsette å bruke bilde i bilde-modus.