Hva er Hide My Email?

Hide My Email lar deg opprette unike, tilfeldige e-postadresser som du kan bruke med apper, nettsider og mer, slik at din personlige e-postadresse opprettholder personvernet ditt. Den er innebygget for å kunne logges på med Apple og iCloud+.

Hide My Mail er en tjeneste som opprettholder personvernet på din personlige e-postadresse, enten du oppretter en ny konto med en app, abonnerer på et nettbasert nyhetsbrev, eller sender en e-post til noen som du ikke kjenner godt.

Det er to måter å bruke Hide My Email på: Pålogging med Apple, som lar deg opprette en konto ved å bruke en tilfeldig valgt e-postadresse direkte via en støttet tredjeparts app eller nettside. Eller med iCloud+, som lar deg opprette så mange tilfeldige e-postadresser som du trenger på enheten din i Safari, eller på iCloud.com, som du kan bruke på alle nettstedene og til alle formål som du velger.

Slik fungerer Hide My Email

Hide My Email generer unike tilfeldige e-postadresser som automatisk sender videre til den personlige innboksen din. Hver adresse er unik bare for deg. Du kan lese og svare direkte på e-postene som sendes til disse adressene. Dermed opprettholdes personvernet for din personlige e-postadresse.

• Dersom du oppretter en konto med en app eller besøker et nettsted som støtter Innlogging med Apple, kan du velge å dele e-postadressen din, hvis du føler deg trygg på appen eller nettstedet, eller skjule e-postadressen din, hvis du ønsker et bedre personvern. Dersom du velger alternativet Hide My Email, kan bare den appen eller nettstedet som du opprettet kontoen for bruke denne tilfeldige e-postadressen for å kommunisere med deg. Finn ut mer om Logg på med Apple
  • Med et iCloud+-abonnement kan du generere unike tilfeldige adresser fra din iPhone, iPad, eller iPod touch med iOS 15 eller iPadOS 15 eller senere, i ethvert e-postfelt i Safari. Du kan også opprette e-postadresser på forespørsel i Innstillings-appen eller på iCloud.comFinn ut mer om iCloud+

Apple verken leser eller behandler noe av innholdet i e-postmeldingene som går gjennom Hide My Email. Unntaket er standard spamfiltrering, som er nødvendig for å ivareta statusen vår som en pålitelig e-postleverandør. Alle e-postmeldinger slettes fra videresendingsserverne etter at du har mottatt dem – vanligvis i løpet av sekunder.

Du kan når som helst endre e-postadressen som mottar videresendte meldinger. Eller du kan velge å slå av videresendingen av e-poster for å slutte å motta meldinger. Du kan administrere adressene som du har opprettet med Hide My Email i Innstillinger på din iPhone, iPad, eller iPod touch, eller på iCloud.com.