Hva er Logg på med Apple?

Logg på med Apple er en rask, enkelt og sikker måte å logge på trejdepartsapper og -nettsteder på – med Apple-ID-en du allerede har.

Om Logg på med Apple

Når du ser en Logg på med Apple-knapp på en deltakende app eller et deltakende nettsted, betyr det at du kan opprette en konto ved å bruke Apple-ID-en din. Du trenger ikke å bruke en konto fra sosiale medier, fylle ut skjemaer eller velge et nytt passord.

Logg på med Apple er bygd opp fra grunnen av for å ivareta personvernet ditt og sørge for at det er du som har kontrollen over personopplysningene dine. Det fungerer som standard på iOS, macOS, tvOS og watchOS samt i hvilken som helst nettleser.

Personvern og sikkerhet

• Ved første pålogging kan apper og nettsteder kun be deg om navn og e-postadresse for å opprette en konto til deg.
  • Du kan bruke Skjul e-postadressen min – Apples private e-postformidlingstjeneste – til å opprette og dele en unik, tilfeldig e-postadresse som videresender til den private e-postadressen din. På denne måten kan du motta nyttige meldinger fra appen uten å dele den private e-postadressen din. Les mer om hvordan Skjul e-postadressen min fungerer.
  • Logg på med Apple vil ikke spore eller profilere deg når du bruker favorittappene eller -nettstedene dine. Apple beholder kun de opplysningene som er nødvendige for å sikre at du kan logge på og administrere kontoen din.
  • Sikkerhet er en innebygd del av Logg på med Apple via tofaktorautentisering. Hvis du bruker en Apple-enhet, kan du når som helst logge på og autentisere med Face ID eller Touch ID.

Bruke Logg på med Apple

For å bruke Logg på med Apple, trykk på Logg på med Apple-knappen å en app eller et nettsted som har denne funksjonen, se gjennom opplysningene dine, og logg på raskt og sikkert med Face ID, Touch ID eller enhetens passord.

Finn ut hvordan du bruker Logg på med Apple på iPhone, iPad, iPod touch eller i en nettleser.

Du må være logget på med Apple-ID-en din i Systemvalg > Apple-ID på Mac eller Innstillinger > [navnet ditt] på iPhone, iPad eller iPod touch. Tofaktorautentisering må også være slått på. Finn ut mer.

Finn ut mer

• Hvis du ikke ser Logg på med Apple-knappen, støtter ikke appen eller nettstedet Logg på med Apple ennå.
  • Logg på med Apple er ikke tilgjengelig for barn under 13 år. Alderen kan variere etter land eller region.
  • Finn ut hvordan du går gjennom appene du bruker med Logg på med Apple.
  • Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å logge på eller oppdatere Apple-ID-en din, eller hvis du endrer kontoinformasjonen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.