Administrer appene dine med pålogging med Apple

Når du bruker Logg på med Apple, kan du logge på deltakende apper og nettsteder fra andre utviklere enn Apple med Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du viser og administrerer appene du bruker med Logg på med Apple.

Se appene du bruker med Logg på med Apple

For å se en liste over appene du bruker med Logg på med Apple for øyeblikket, går du til Apple-ID-innstillingene på enheten, eller du kan logge på Apple-ID-kontosiden din. Der kan du også administrere preferansene for hver av appene. Finn ut mer om Logg på med Apple.

På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk på navnet ditt.

2. Trykk på Pålogging og sikkerhet.

iPhone-skjerm som viser fremgangsmåten for å se appene du bruker med pålogging med Apple
  3. Trykk på Logg på med Apple.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger.

2. Klikk på navnet ditt, og velg deretter Pålogging og sikkerhet.

3. Klikk på Logg på med Apple.

I en nettleser

1. Logg deg på appleid.apple.com.

2. Gå til Pålogging og sikkerhet.

3. Velg Logg på med Apple.

Administrer innstillingene for Logg på med Apple

Du ser en liste over appene du bruker med Logg på med Apple, i Apple-ID-kontoinnstillingene dine. For å se informasjonen du opprinnelig delte med en app, trykk på en app på listen. Du kan også vise en kobling til appens personvernerklæring eller vilkår og betingelser.

Hvis du velger å skjule e-postadressen din for en app, kan du slå av videresending av e-post til din personlige e-postadresse for å hindre at e-postmeldinger som sendes av en bestemt utvikler, havner i din personlige innboks. Du kan også endre videresendingsadressen til en hvilken som helst e-postadresse du har registrert i Apple-ID-kontoen din, eller du kan velge å slutte å bruke Logg på med Apple med bestemte apper eller nettsteder.

Hvis du bruker en administrert Apple-ID på skolen eller jobben, kontakter du systemadministratoren for å administrere appene du bruker med Logg på med Apple på jobb og skole.

Slå av videresending av e-post

1. Gå til Innstillinger på iPhone, og trykk deretter på navnet ditt.

2. Trykk på Pålogging og sikkerhet, og trykk deretter på Logg på med Apple.

3. Velg appen eller utvikleren, og trykk deretter på Administrer innstillinger.

iPhone-skjerm som viser hvordan du slår av videresending av e-post
  4. Velg appen eller utvikleren igjen, og trykk deretter for å slå av Videresend til.

iPhone-skjerm som viser innstillingen for videresending av e-post

Endre videresendingsadressen din

1. Gå til Innstillinger på iPhone, og trykk deretter på navnet ditt.

2. Trykk på Logg på med Apple.

3. Velg appen eller utvikleren, og trykk deretter på Administrer innstillinger.

4. Trykk på Videresend til, og velg deretter e-postadressen du vil bruke.

Når du velger e-postadressen, gjelder dette for e-poster fra alle apper og utviklere du har aktivert Skjul e-posten min for.

Slutt å bruke Logg på med Apple med en app

1. Gå til Innstillinger på iPhone, og trykk deretter på navnet ditt.

2. Trykk på Pålogging og sikkerhet, og trykk deretter på Logg på med Apple.

3. Velg appen eller utvikleren, og trykk deretter på Slutt å bruke Apple-ID.

iPhone-skjerm som viser hvordan du slutter å bruke Apple-ID

Dette skjer hvis du slutter å bruke Logg på med Apple med en app

Når du slutter å bruke Apple-ID-en din med en app, blir du logget av appen på enheten din. Neste gang du bruker appen eller det tilhørende nettstedet, kan du enten velge Logg på med Apple for å logge på igjen eller opprette en ny konto.

Hvis du velger å bruke Logg på med Apple igjen, blir du logget på den samme kontoen du brukte tidligere. Med noen apper kan du kanskje opprette et nytt passord for den eksisterende kontoen din, slik at du kan logge på igjen uten å bruke Apple-ID-en.

Hvis du sletter kontoen din i en app der du bruker Logg på med Apple, kan du motta en e-post fra Apple om at appen har fjernet Logg på med Apple-kontoen din. Hvis du vil opprette en ny konto med den appen, må du dele navnet og e-postadressen din med appen igjen eller opprette en ny konto ved å bruke Logg på med Apple.

Hvis du slutter å bruke Logg på med Apple med en utvikler av flere apper

Noen utviklere bruker kanskje Logg på med Apple til å gi deg en konto for flere enn den ene appen. Hvis dette er tilfellet og du slår av videresending av e-post eller slutter å bruke Apple-ID-en din for den ene appen, gjelder det for alle apper fra den utvikleren.