Slik bruker du Logg på med Apple

Finn ut hvordan du bruker Logg på med Apple for å opprette en konto for en tredjepartsapp eller et nettsted på iPhone, iPad, iPod touch eller en nettleser.

For å bruke Logg på med Apple, må du bruke tofaktorautentisering samt være logget på iCloud med den aktuelle Apple-ID-en på Apple-enheten. Finn ut mer om Logg på med Apple.

Opprett en konto ved å bruke Logg på med Apple via iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Trykk på Logg på med Apple-knappen i den deltakende appen eller hos det deltakende nettstedet.*

2. Hvis du blir bedt om å oppgi navn og e-postadresse, fyller Logg på med Apple ut informasjonen fra Apple-ID-en din automatisk. Hvis du ønsker det, kan du endre navn og velge Del e-postadressen min eller Skjul e-postadressen min.Learn more about Hide My Email.

No alt supplied for Image
  3. Trykk på Fortsett, og bekreft med Face ID, Touch ID eller sikkerhetskoden til enheten for å logge på. Hvis du ikke har Face ID, Touch ID eller en sikkerhetskode konfigurert, kan du skrive inn Apple-ID-passordet ditt.

Dersom du må logge på igjen i denne appen eller på dette nettstedet, trykker du bare på Logg på med Apple-knappen og bekrefter med Face ID, Touch ID eller sikkerhetskoden. Logg på med Apple fungerer på samme måte på de andre Apple-enhetene du er logget på med samme Apple-ID.

* Du må være logget på med Apple-ID-en din i Systemvalg > Apple-ID på Mac eller Innstillinger > [navnet ditt] på iPhone, iPad eller iPod touch. Tofaktorautentisering må også være slått på.

Opprett en Logg på med Apple-konto på andre plattformer

Du kan også bruke Logg på med Apple med deltakende apper og nettsteder på nettet samt på andre plattformer som Android eller Windows.

1. Trykk på Logg på med Apple-knappen i den deltakende appen eller hos det deltakende nettstedet.

2. Når du bruker et sikkert nettsted som drives av Apple, skriver du inn Apple-ID-en din og passordet ditt.

3. Den første gangen du logger på, blir du bedt om å oppgi en verifiseringskode fra en godkjent Apple-enhet eller et godkjent telefonnummer. Sjekk enheten, og skriv inn koden. På nettet kan du hoppe over dette trinnet i 30 dager etter den første påloggingen ved å velge å godkjenne den nettleseren du bruker for øyeblikket.

4. Hvis du blir bedt om å oppgi navn og e-postadresse, fyller Logg på med Apple ut informasjonen fra Apple-ID-en din automatisk. Hvis du ønsker det, kan du endre navn og velge Del e-postadressen min eller Skjul e-postadressen min. Finn ut mer om Skjul e-postadressen min.

5. Trykk på Fortsett for å fullføre påloggingsprosessen.

Oppgradere en eksisterende tredjepartskonto til Logg på med Apple

Deltakende tredjepartsapper og nettsteder kan gi deg muligheten til å oppgradere en eksisterende konto til Logg på med Apple. Dette kan gjøres via innstillingsmenyen til appen eller nettstedet.

I iOS 14 og iPadOS 14 eller nyere kan du også bli gitt muligheten til å oppgradere til Logg på med Apple hvis du bruker et passord som er lett å gjette seg til, brukes flere ganger eller er kompromittert hos en deltakende app eller et nettsted. Hvis du ser meldingen, klikker du bare på Bruk Logg på med Apple og følg trinnene på skjermen. Alternativt kan du oppgradere via iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > Passord.

2. Trykk på en app eller et nettstednavn i Sikkerhetsanbefalinger.*

3. Trykk på Bruk Logg på med Apple, og følg deretter trinnene på skjermen.

* Kun deltakende apper eller nettsteder føres opp på listen.

Hvis du ønsker å bruke Skjul e-postadressen min, oppretter du en ny bruker med Logg på med Apple. Etter at du har konvertert kontoen din til Logg på med Apple, kan du ikke endre den tilbake.