Del lyd med AirPods eller Beats-hodetelefoner

Med iOS 13 kan du lytte til lyd fra iPhone eller iPad med AirPods eller trådløse Beats-hodetelefoner sammen med en venn.

Dette trenger du

Du trenger en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 13.1 eller iPadOS 13, og begge trenger kompatible trådløse hodetelefoner.

Slik begynner du å dele

1. Koble AirPods eller Beats-hodetelefonene til iOS-enheten.
  2. Trykk på AirPlay-symbolet  i Kontrollsenter, på Låst skjerm eller i appen du lytter til.
  3. Trykk på Del lyd.
  4. Hvis vennen din har AirPods, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten.
  5. Når du ser hodetelefonene til vennen din på skjermen, trykker du på Del lyd.

Slik styrer du lyden

Du kan endre volumet og spille av lyd, sette den på pause og stoppe den med kontrollene på Låst skjerm eller i Kontrollsenter. Flytt på volumskyveknappen for det ene eller andre settet med hodetelefoner, eller bruk volumskyveknappen nederst for å styre volumet for begge settene med hodetelefoner.

Du og vennen din kan også styre lyden med kontrollene på hodetelefonene. Hvis du endrer volumet med kontrollene på hodetelefonene, er det kun det ene settet som påvirkes.

Slik slutter du å dele

For å slutte å dele trykker du på AirPlay-symbolet  i Kontrollsenter, på Låst skjerm eller i appen du lytter til.

Trykk på hakemerket  ved siden av hodetelefonene du vil slutte å dele med. Når du slutter å dele lyd, kobler du også fra det andre settet med hodetelefoner.

Kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller

• iPhone 8 eller nyere
  • 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) eller nyere
  • 11-tommers iPad Pro
  • iPad Pro (10,5-tommers)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad mini (5. generasjon)
  • iPad (5. generasjon) eller nyere
  • iPod touch (7. generasjon)

Finn ut hvilken iPhone-, iPad- eller iPod-modell du har.

Kompatible hodetelefonmodeller

• AirPods Pro
  • AirPods (1. generasjon) eller nyere
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX