Del lyd med AirPods eller Beats-hodetelefoner

Med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS kan du høre musikk med mer fra iPhone eller iPad med AirPods eller trådløse Beats-hodetelefoner sammen med en venn.

Dette trenger du

Du trenger en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, og dere trenger begge kompatible trådløse hodetelefoner.1

Kontrollsenteret på en iPhone som viser Spiller nå til AirPods Max

Slik begynner du å dele

1. Koble dine AirPods eller AirPods Pro, AirPods Max eller Beats-hodetelefoner til iOS- eller iPadOS-enheten.
  2. Trykk på AirPlay  i kontrollsenteret på iPhonen eller iPaden, på den låste skjermen eller i appen du lytter til.
  3. Trykk på Del lyd.
  4. Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten.
  5. Når du ser hodetelefonene til vennen din på skjermen, trykker du på Del lyd.

Kontrollsenteret på en iPhone som viser Spiller nå delt lyd

Slik styrer du lyden

Du kan endre volumet og spille av, sette på pause og stoppe lyden med kontrollene som finnes på den låste skjermen og i kontrollsenteret på iPhonen eller iPaden. Flytt på volumskyveknappen for det ene eller andre settet med hodetelefoner, eller bruk volumskyveknappen nederst for å styre volumet for begge settene med hodetelefoner.

Dere kan også styre lyden med kontrollene på hodetelefonene. Hvis du endrer volumet med kontrollene på hodetelefonene, er det kun det ene settet som påvirkes.

Slik slutter du å dele

For å slutte å dele trykker du på AirPlay  i kontrollsenteret på iPhonen eller iPaden, på den låste skjermen eller i appen du lytter til.

Trykk på hakemerket  ved siden av hodetelefonene du vil slutte å dele med. Når du slutter å dele lyd, kobler du også fra det andre settet med hodetelefoner.

Kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller

• iPhone 8 og nyere
  • 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) og nyere
  • 11-tommers iPad Pro
  • 10,5-tommers iPad Pro
  • iPad Air (3. generasjon) og nyere
  • iPad mini (5. generasjon) og nyere
  • iPad (5. generasjon) og nyere
  • iPod touch (7. generasjon)

Finn ut hvilken iPhone-, iPad- eller iPod-modell du har.

Kompatible hodetelefonmodeller

• AirPods Max
  • AirPods Pro (1. generasjon) og nyere
  • AirPods (1. generasjon) og nyere
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex
  • Beats Fit Pro

Du kan også dele lyd på en Apple TV 4K som kjører tvOS 14 eller nyere.