Del lyd med de trådløse hodetelefonene dine

Med iOS 13 kan både du og en venn bruke trådløse hodetelefoner til å høre på lyd fra iPhone eller iPad.

Dette trenger du

Du trenger en iPhone med iOS 13.1 eller en iPad med iPadOS 13 samt en av disse til både deg og vennen din:

• AirPods (1. generasjon) eller nyere
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX

Slik begynner du å dele

1. Med AirPods i nærheten åpner du lokket og kobler AirPods til iOS-enheten
  2. Trykk på AirPlay-symbolet  i Kontrollsenter, på Låst skjerm eller i appen du lytter til.
  3. Trykk på Del lyd.
  4. Hvis vennen din har AirPods, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Andre hodetelefoner kan settes i modus for sammenkobling og holdes inntil enheten.
  5. Når du ser hodetelefonene til vennen din på skjermen, trykker du på Del lyd.

Oppdag flere måter å dele lyd med trådløse hodetelefoner på.

Slik styrer du lyden

Du kan endre volumet og spille av lyd, sette den på pause og stoppe den med kontrollene på Låst skjerm eller i Kontrollsenter. Flytt på volumskyveknappen for det ene eller andre settet med hodetelefoner, eller bruk volumskyveknappen nederst for å styre volumet for begge settene med hodetelefoner.

Du og vennen din kan også styre lyden med kontrollene på hodetelefonene. Hvis du endrer volumet med kontrollene på hodetelefonene, er det kun det ene settet som påvirkes.

Slik slutter du å dele

For å slutte å dele trykker du på AirPlay-symbolet  i Kontrollsenter, på Låst skjerm eller i appen du lytter til.

Trykk på hakemerket  ved siden av hodetelefonene du vil slutte å dele med. Når du slutter å dele lyd, kobler du også fra det andre settet med hodetelefoner.