Om USB-strømadaptere fra Apple

Denne oversikten hjelper deg med å identifisere en USB-strømadapter fra Apple. Når du trenger å lade iPhone, iPad eller iPod touch, anbefaler vi at du bruker USB-strømadapteren og USB-kabelen som følger med enheten. Disse adapterne og kablene er også tilgjengelige separat fra Apple og autoriserte Apple-forhandlere.

Hos Apple har kundenes sikkerhet høyeste prioritet. Derfor blir alle produktene våre – inkludert USB-strømadaptere for iPhone, iPad og iPod touch – grundig testet for sikkerhet og pålitelighet, og de utvikles for å oppfylle nasjonale sikkerhetsstandarder over hele verden.

Hvis du vil ha mer informasjon om lading av iPhone, iPad eller iPod touch, kan du se Sikkerhet-, Håndtering- og Kundestøtte-delene av iPhone-brukerhåndbokeniPad-brkerhåndboken eller iPod-brukerhåndboken.

5 W USB-strømadapter

• iPhone 5 og nyere
  • iPad mini 4
  • iPod touch (5. generasjon) og nyere
  • iPod nano (7. generasjon)
  • iPod shuffle (4. generasjon)

10 W USB-strømadapter

• iPad Air 2
  • iPad Air
  • iPad mini 3
  • iPad mini 2
  • iPad 2

12 W USB-strømadapter

• iPad Pro 12,9-tommers (2. generasjon)
  • iPad Pro 12,9-tommers (1. generasjon)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad mini (5. generasjon)
  • iPad (6. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)

18 W USB-C-strømadapter

• iPad Pro 12,9-tommers (3. generasjon)
  • 11-tommers iPad Pro

18 W USB-C-strømadapteren fra Apple kan hurtiglade iPhone 8 og nyere.

Finn ut mer om sertifiseringer for USB-strømadaptere

Alle iOS-enheter leveres med en Apple USB-strømadapter som er sertifisert for å oppfylle nasjonale sikkerhetsstandarder i landene og regionene hvor enheten er tilgjengelig. Mange av disse landene og regionene, inkludert USA, har tatt i bruk Safety of Information Technology Equipment-standarden, IEC/UL 60950-1.

Apple USB-strømadapterne er beregnet på bruk med strømkilder på 100 V til 240 V AC ved 50 Hz til 60 Hz. Type A (flat design med parallelle blad) Apple 5 W USB-strømadapteren og 18 W USB-C-strømadapteren samt USB-strømadapterne på 10 W og 12 W (med Type A AC-støpsel) er også i samsvar med IEC/UL 60950-1-standarden for bruk med strømkilder som gir 115 V AC (vekselstrøm) ved 400 Hz.

Finn ut mer om USB-strømadaptere