Apple FIPS kryptografiske moduler v9.0 for Intel for macOS Mojave 10.14

Finn ut mer om de kryptografiske modulene for macOS Mojave 10.13: Apple CoreCrypto Module v9.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for Intel.

macOS Mojave kryptografiske moduler – Apple CoreCrypto Module v9.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for Intel – krever ikke noen installering eller konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2-samsvar på enheter som bruker macOS Mojave 10.14.

Komplette instruksjoner om riktig bruk av modulene finnes i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-samsvar for Intel for macOS Mojave 10.14 (PDF).

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: