Produktsikkerhetssertifiseringer, valideringer og veiledning for T2-firmware

Denne artikkelen inneholder henvisninger til viktige produktsertifiseringer, kryptografiske valideringer og sikkerhetsveiledning for T2-firmware. Kontakt oss på security-certifications@apple.com hvis du har spørsmål.

Validering av kryptografiske moduler

Alle sertifikater for validering av Apple FIPS 140-2-samsvar finnes på CMVP-leverandørsiden. Apple er aktiv når det gjelder valideringen av CoreCrypto- og CoreCrypto Kernel-moduler for alle større utgivelser av T2-firmware. Validering kan bare utføres for en endelig versjon av en modulutgivelse og sendes inn formelt ved offentlig OS-utgivelse. CMVP vedlikeholder nå valideringsstatus for kryptografiske moduler under to separate lister, avhengig av deres nåværende status. Modulene begynner i Implementering under test-listen og fortsetter deretter til Moduler underveis-listen.

T2-firmware (2018)

Apple er aktivt engasjert i valideringen av CoreCrypto v9.0-moduler brukt i T2-firmware, som kommer senere i 2018.

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: