En MacBook Pro, en iPad Pro, en iPhone 12 Pro, en Apple TV og en Apple Watch.

Maskinvare

Sikre Apple-produkter starter med et sikkert maskinvaregrunnlag. Derfor har Apple-enheter – som kjører iOS, iPadOS, macOS, tvOS eller watchOS – sikkerhetsfunksjoner bygget inn i chipene.

Mer om Apples maskinvaresertifiseringer

Symboler som representerer operativsystemene for iPhone, iPod touch, Mac og iPad.

Operativsystemer

Apples operativsystemer bygger på funksjonene til Apples maskinvare og er designet for å dra full nytte av disse sikkerhetsfunksjonene. Operativsystemsertifiseringer omfatter oppstartsprosessen, programvareoppdateringer og den kontinuerlige driften av operativsystemer.

Mer om operativsystemsertifiseringer

Symboler for tre av appene som Apple tilbyr: Mail, Safari og Kontakter.

Programvare

Apper som kjører på Apple-operativsystemer, kan bruke sikkerhetsfunksjonene som finnes på enheten. Programvaresertifiseringer sikrer at Apple-apper bruker de inkluderte sikkerhetsfunksjonene riktig.

Mer om programvaresertifiseringer

Symboler for seks Apple-tjenester: Apple School Manager, Siri, iMessage, iCloud, FaceTime og Apple Business Manager.

Tjenester

Apple opprettholder sikkerhetssertifiseringer for en rekke av tjenestetilbudene sine for å gi sikkerhetsforsikring til andre. Sertifiseringene dekker sikkerhetskontroller som brukes i datasentermiljøet, og kontroller som er en del av sikkerhetssyklusene til disse tjenestene hos Apple.

Mer om tjenestesertifiseringer

Hvis du vil se gjennom Senter for samsvar og sikkerhetssertifiseringer, kan du klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan laste ned en PDF ved å klikke eller trykke her.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.