Apple FIPS kryptografiske moduler v9.0 for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware)

Finn ut mer om to kryptografiske moduler: Apple CoreCrypto Module v9.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware).

De kryptografiske modulene – Apple CoreCrypto Module v9.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 for ARM – krever ikke noen installering eller konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2 Level 2-samsvar på enheter som bruker iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware.

Komplette instruksjoner om riktig bruk av modulene finnes i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-samsvar for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 og T2-firmware) (PDF).

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: