Om sikkerhetsinnholdet i sikkerhetsoppdatering 2019-002 High Sierra og sikkerhetsoppdatering 2019-002 Sierra

Sørg for at du har den nyeste byggversjonen av programvaren i sikkerhetsoppdatering 2019-002 for macOS High Sierra eller macOS Sierra.

Installer den nyeste byggversjonen for macOS-versjonen du har

Sikkerhetsoppdatering 2019-002 for macOS High Sierra og macOS Sierra er oppdatert.

Hvis Macen din kjører macOS High Sierra eller macOS Sierra, må du oppdatere Macen slik at den bruker det nyeste byggnummeret for macOS-versjonen du har:

• Det nyeste byggnummeret for macOS versjon 10.13 High Sierra er 17G6030.

• Det nyeste byggnummeret for macOS versjon 10.12 Sierra er 16G1918.

Disse byggversjonene gjenoppretter flere sikkerhetsrelaterte feilrettinger som manglet fra den forrige byggversjonen.

Finn ut hvordan du finner macOS-versjonen og byggnummeret på Mac.

Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.