Oppgrader fra Apples distribusjonsprogrammer

Oppgrader til Apple School Manager eller Apple Business Manager nå for å fortsette å bruke Enhetsregistreringsprogrammet og Voluminnkjøpsprogrammet. Volumkjøpsprogrammet er ikke lenger tilgjengelig fra 14. januar 2021.

Oppgrader til Apple School Manager

Hvis utdanningsorganisasjonen din allerede bruker Apples distribusjonsprogrammer, som Enhetsregistreringsprogrammet eller Voluminnkjøpsprogrammet, kan du oppgradere til Apple School Manager

Apple School Manager er en tjeneste du kan bruke for å kjøpe innhold, konfigurere automatisk enhetsregistrering gjennom MDM-løsningen din (administrasjon av mobile enheter) samt opprette kontoer for elever og ansatte. Apple School Manager er tilgjengelig på nettet og er utviklet for teknologiadministratorer, IT-administratorer, ansatte og instruktører.

For å oppgradere til Apple School Manager* logger du på school.apple.com ved bruk av agentkontoen din for Apples distribusjonsprogrammer og følger instruksjonene på skjermen.

Oppgrader til Apple Business Manager

Hvis bedriftsorganisasjonen din bruker Enhetsregistreringsprogrammet, kan du oppgradere til Apple Business Manager. Hvis organisasjonen din kun bruker Voluminnkjøpsprogrammet (VPP), kan du registrere deg i Apple Business Manager og invitere eksisterende VPP-kjøpere til den nye Apple Business Manager-kontoen din.

Med Apple Business Manager kan du kjøpe innhold og konfigurere automatisk enhetsregistrering gjennom løsningen din for administrering av mobile enheter (MDM). Apple Business Manager er tilgjengelig på nettet, og det er laget for teknologiadministratorer og IT-administratorer.

For å oppgradere til Apple Business Manager* logger du på business.apple.com ved bruk av agentkontoen din for Apples distribusjonsprogrammer og følger instruksjonene.

For å bruke Apple Configurator til å distribuere apper med en eksisterende VPP-kjøper trenger du Apple Configurator versjon 2.12.1 eller tidligere.

Finn ut mer

For å oppgradere til Apple School Manager eller Apple Businesss Manager trenger du en Mac med Safari-versjon 8 eller nyere, eller en PC med Microsoft Edge-versjon 25.10 eller nyere.