Oppgrader fra Apples distribusjonsprogrammer innen 1. desember 2019

Oppgrader til Apple School Manager eller Apple Business Manager for å fortsette å bruke Enhetsregistreringsprogrammet og Voluminnkjøpsprogrammet. Apples distribusjonsprogrammer vil fra og med 1. desember 2019 ikke lenger være tilgjengelig.

Oppgrader til Apple School Manager

Hvis utdanningsorganisasjonen din allerede bruker Apples distribusjonsprogrammer, som Enhetsregistreringsprogrammet eller Voluminnkjøpsprogrammet, kan du oppgradere til Apple School Manager

Apple School Manager er en tjeneste du kan bruke for å kjøpe innhold, konfigurere automatisk enhetsregistrering gjennom MDM-løsningen din (administrasjon av mobile enheter) samt opprette kontoer for elever og ansatte. Apple School Manager er tilgjengelig på nettet og er utviklet for teknologiadministratorer, IT-administratorer, ansatte og instruktører.

For å oppgradere til Apple Business Manager* logger du på deploy.apple.com eller business.apple.com med Agent-kontoen din for Apples distribusjonsprogrammer, og deretter følger du instruksjonene.

Oppgrader til Apple Business Manager

Hvis bedriftsorganisasjonen din bruker Enhetsregistreringsprogrammet, kan du oppgradere til Apple Business Manager. Hvis organisasjonen din bare bruker Voluminnkjøpsprogrammet (VPP), kan du melde deg på Apple Business Manager og invitere eksisterende VPP-innkjøpere til den nye Apple Business Manager-kontoen din.

Med Apple Business Manager kan du kjøpe innhold og konfigurere automatisk enhetsregistrering gjennom løsningen din for administrering av mobile enheter (MDM). Apple Business Manager er tilgjengelig på nettet, og det er laget for teknologiadministratorer og IT-administratorer.

For å oppgradere til Apple Business Manager* logger du på deploy.apple.com eller business.apple.com med Agent-kontoen din for Apples distribusjonsprogrammer, og deretter følger du instruksjonene.

Finn ut mer

* For å oppgradere til Apple School Manager eller Apple Businesss Manager trenger du en Mac med Safari-versjon 8 eller nyere, eller en PC med Microsoft Edge-versjon 25.10 eller nyere.