Se kjøp fra App Store og iTunes Store direkte i banken din

Du kan se mer informasjon om nylige kjøp når du ser transaksjonene dine på nettstedet eller i appen til banken din.

Når du logger på nettstedet eller appen til banken din og velger nylige kjøp fra App Store, iTunes Store, Apple Books, eller for Apple Music- eller iCloud-tjenester, ser du kanskje et alternativ – som Vis kvittering eller lignende – der du kan se mer informasjon om transaksjonen.

Hvis du velger dette alternativet, viser Apple informasjon om de kjøpte varene. Apple varsler deg også via e-post om at informasjonen ble vist på nettstedet eller i appen til banken din.

Denne tjenesten er utviklet for at du skal kunne se mer detaljert informasjon om kjøpene dine enn hva du vanligvis ser i bankutskriften. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle banker.

Hvem kan se informasjonen om kjøpene dine?

Hvis du er innehaveren av betalingskontoen, vises den detaljerte kjøpsinformasjonen av Apple kun til deg, og kun når du er logget på betalingskontoen. Banken din har ikke tilgang til Apple-ID-en din eller detaljert kjøpsinformasjon med denne tjenesten.

Hvis du bruker noen andres betalingsmåte eller kredittkort til å handle, kan eieren av betalingskontoen se kjøpene dine. Hvis du for eksempel er medlem av Familiedeling og kjøpene dine belastes familieorganisatorens betalingskonto, kan familieorganisatoren ha sett kjøpsinformasjonen din.

Det kan ta litt tid før kjøpsinformasjon vises, etter at transaksjonene vises i bankutskriften. Du kan når som helst se kjøpshistorikken din i App Store eller iTunes Store.

Få hjelp

Hvis du mottar et e-postvarsel om at kjøpsinformasjonen din ble sett, men du eller andre som har tillatelse til å se kjøpene dine, ikke har åpnet bankens nettsted eller app, må du umiddelbart kontakte banken din.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser et kjøp du ikke kjenner igjen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.