Se kjøpshistorikken din i App Store eller iTunes Store

Se en liste over hvilke apper, sanger, filmer, TV-serier, bøker eller andre ting du har kjøpt med Apple-ID-en din.

Når du har kjøpt innhold fra App Store, iTunes Store, eller du har foretatt andre digitale kjøp med Apple-ID-en din, kan du laste ned kjøpene dine på nytt på alle kompatible enheter. Hvis du vil se en fullstendig liste over kjøpene dine i kronologisk rekkefølge, kan du se på kjøpshistorikken din. I kjøpshistorikken din kan du gjøre følgende:

• se når en bestilling ble fakturert til kontoen din
  • se datoen for et kjøp
  • sende e-postkvitteringer på nytt
  • rapportere et problem med kjøpt innhold

Hvis du for øyeblikket ikke er logget på med den samme Apple-ID-en som du bruker til å foreta kjøp i App Store og iTunes Store, hvis du bruker en annen enhet eller hvis du ikke ser kjøpet ditt, kan du følge fremgangsmåten nedenfor.

Du ser kanskje abonnementsbetalinger i denne listen, men du kan ikke administrere abonnementer fra kjøpshistorikken. Les om hvordan du viser og sier opp abonnementer.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din, og trykk på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din.
    Hvis du bruker Familiedeling, viser kjøpshistorikken din det du har kjøpt med Apple-ID-en din, men den viser ikke andre familiemedlemmers kjøp. Hvis du vil se hva andre familiemedlemmer har kjøpt, logger du deg på med Apple-ID-en deres.
  3. Bla opp til Kjøpshistorikk, og trykk på det.

Kjøp er gruppert etter datoen den registrerte betalingsmåten din ble belastet for dem. Det kan hende at du ser Venter øverst i historikken – disse produktene er ikke blitt belastet kontoen din ennå. Som standard vises bare de siste 90 dagene i kjøpshistorikken. Trykk på Siste 90 dager øverst på skjermen for å bytte til og vise en annen periode.

Trykk på > til høyre for den fakturerte totalsummen for å se fakturadetaljer, inkludert faktureringsdato og bestillings-ID. Hvis totalsummen var mer enn null, kan du trykke på Send på nytt nederst på skjermen med fakturadetaljer for å få tilsendt en ny e-postkvittering.

Trykk på et produkt i en faktura for å se datoen da du kjøpte eller lastet ned produktet, som kan være en annen dato enn belastningsdatoen, samt navnet på enheten du foretok kjøpet med. Hvis du trenger hjelp med fakturering av et enkeltprodukt i kjøpshistorikken, for eksempel et utilsiktet eller duplisert kjøp, trykker du på Rapporter et problem.

Hvis du har gjentakende belastninger, kan du finne ut hvordan du endrer eller sier opp abonnementer.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du på med Apple-ID-en din.
    Hvis du bruker Familiedeling, viser kjøpshistorikken din det du har kjøpt med Apple-ID-en din, men den viser ikke andre familiemedlemmers kjøp. Hvis du vil se hva andre familiemedlemmer har kjøpt, logger du deg på med Apple-ID-en deres.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
  3. Logg på med Apple-ID-en din, og klikk deretter på Vis konto.
  4. Rull ned til Kjøpshistorikk på Kontoinformasjon-siden. Klikk på Vis alle til høyre for Siste kjøp. Det kan ta litt tid før kjøpshistorikken vises.

Kjøp er gruppert etter datoen den registrerte betalingsmåten din ble belastet for dem. Det kan hende at du ser Venter øverst i historikken – disse produktene er ikke blitt belastet kontoen din ennå. Som standard vises bare de siste 90 dagene i kjøpshistorikken. Klikk på Siste 90 dager øverst på skjermen for å bytte periode, og velg perioden du vil vise.

Klikk på bestillingens ID-nummer til høyre for bestillingsdatoen for å se detaljene i en faktura, inkludert fakturadatoen. Hvis totalsummen var mer enn null, kan du trykke på Send på nytt under fakturadetaljene for å få tilsendt en ny e-postkvittering.

Klikk på Mer under prisen på produktet for å se datoen da du kjøpte eller lastet ned produktet, som kan være en annen dato enn belastningsdatoen, samt navnet på enheten som du foretok kjøpet med. Hvis du trenger hjelp med fakturering av et enkeltprodukt i kjøpshistorikken, for eksempel et utilsiktet eller duplisert kjøp, klikker du på «Rapporter et problem».

Hvis du har gjentakende belastninger, kan du finne ut hvordan du endrer eller sier opp abonnementer.

Hvis du ikke finner et kjøp eller ser uventede belastninger

Les mer

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.