Se kjøpshistorikk for App Store, iTunes Store med mer

For å se hvilke apper, musikk og annet innhold du har kjøpt, kan du se på kjøpshistorikken din. Du kan også se betalingsmåten og enheten du brukte til å kjøpe objektet.

Se en liste over kjøpene dine fra App Store, iTunes Store, Apple Books og Apple TV-appen.

Vis kjøpshistorikk

For å si opp et abonnement eller laste ned et kjøp på nytt trenger du ikke å se på kjøpshistorikken.

Avslutt et abonnement

Last ned apper, musikk, filmer med mer på nytt.

Slik ser du nylige kjøp på nettet

1. Gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Logg på med Apple-ID og passord.
  3. En liste over nylige kjøp vises. Hvis du ikke er sikker på hva du har blitt belastet for, men du vet det nøyaktige beløpet, søker du på beløpet. Hvis det er et problem med et objekt du kjøpte, kan du bruke dette nettstedet til å rapportere problemet til Apple.

For å se belastninger fra eldre kjøp må du kanskje se på kjøpshistorikken din i Innstillinger eller App Store.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke ser objektet du leter etter, eller hvis du ser uventede belastninger.

Se kjøpshistorikk på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp. Du kan bli bedt om å logge på.
  3. Trykk på Kjøpshistorikk.
    iPhone viser Kjøpshistorikk-menyalternativet i Innstillinger.
  4. Kjøpshistorikken din vises. Hvis du vil se kjøp du har gjort for mer enn 90 dager siden, trykker du på Siste 90 dager og velger en annen datoperiode.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke ser objektet du leter etter, eller hvis du ser uventede belastninger.

Se kjøpshistorikk på datamaskinen

1. Åpne Musikk-appen eller iTunes. På menylinjen øverst på skjermen velger du Konto og klikker på Vis konto.
  2. Rull ned til Kjøpshistorikk på Kontoinformasjon-siden. Ved siden av Siste kjøp klikker du på Se alle.
    Mac som viser Kjøpshistorikk-delen på Kontoinformasjon-siden med «Se alle» valgt.
  3. Finn objektet. Det kan ta litt tid før Kjøpshistorikk vises. Hvis du vil se kjøp du har gjort for mer enn 90 dager siden, klikker du på Siste 90 dager og velger en datoperiode.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke ser objektet du leter etter, eller hvis du ser uventede belastninger.

Hvis du ikke finner et objekt i kjøpshistorikken

Hvis du ikke finner objektet du leter etter, kan du prøve følgende før du kontakter Apple.

Finn ut om et familiemedlem har kjøpt objektet

Hvis du bruker Familiedeling, viser kjøpshistorikken hva du har kjøpt med Apple-ID-en din, men du kan ikke se hva andre familiemedlemmer har kjøpt. Hvis du vil se hva andre familiemedlemmer har kjøpt, logger du på med deres Apple-ID.

Hvis familiemedlemmer har tilgang til enheten din, kan det være lurt å kreve passord for hvert kjøp.

For å kontrollere hva barna kjøper på sine egne enheter slår du på Spør om kjøp.

Sjekk om du har kjøpt objektet med en annen Apple-ID

Hvis du ikke ser et objekt i kjøpshistorikken, kan du ha vært pålogget med en annen Apple-ID da du utførte kjøpet. Logg på med den Apple-ID-en for å sjekke om kjøpene ble belastet den aktuelle kontoen.

Logg på med Apple-ID.

Hvis du ser kjøp du ikke gjenkjenner, eller uventede belastninger

Finn ut mer

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.