Se kjøpshistorikken din for App Store og andre Apple-medietjenester

Hvis du vil ha en liste over apper, abonnementer, musikk og annet innhold du nylig har kjøpt, finner du kjøpshistorikken din på nettet.

Slik ser du kjøpshistorikken din

1. Gå til reportaproblem.apple.com.

2. Logg på med Apple-ID og passord.

3. En liste over nylige kjøp vises. Hvis du ikke er sikker på hva du har blitt belastet for, men du vet beløpet på belastningen, søker du på beløpet. Hvis du ser etter informasjon om eldre kjøp, kan du finne kjøpshistorikken i Innstillinger eller Kontoinnstillinger på enheten.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke finner objektet du leter etter, eller hvis du finner uventede belastninger.

Hvis du kjøpte et abonnement du ikke lenger vil ha, kan du si opp abonnementet.

Finn informasjon om eldre kjøp

Hvis du ikke finner et objekt i kjøpshistorikken på reportaproblem.apple.com, kan du sjekke kjøpshistorikken i Innstillinger på iPhone eller iPad. Eller sjekk kjøpshistorikken i Kontoinnstillinger på datamaskinen din.

På iPhone eller iPad

1. Åpne App Store-appen.

2. Trykk på Logg på-knappenLogg på-knappen eller på bildet ditt øverst på skjermen.

3. Trykk på Kjøpshistorikk. Du kan bli bedt om å logge på.

4. Kjøpshistorikken din vises. Hvis du ikke er sikker på hva du har blitt belastet for, men du vet beløpet på belastningen, søker du på beløpet.

5. Hvis du vil se flere kjøp, trykker du på «Siste 90 dager» øverst i kjøpshistorikken og velger en annen måte å filtrere kjøpene dine på.

Et bilde som viser kjøpshistorikk på en iPhone

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke finner objektet du leter etter, eller hvis du finner uventede belastninger.

På Mac

1. Åpne App Store-appen.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet.

3. Klikk på Kontoinnstillinger. Du kan bli bedt om å logge på.

4. Rull ned til Kjøpshistorikk på Kontoinformasjon-siden. Ved siden av Siste kjøp klikker du på Se alle.

Et bilde som viser kontoinnstillinger i App Store på macOS. En Se alle-knapp er uthevet.
  5. Kjøpshistorikken din vises. Hvis du vil se flere kjøp, klikker du på «Siste 90 dager» øverst i kjøpshistorikken og velger en annen måte å filtrere kjøpene dine på.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke finner objektet du leter etter, eller hvis du finner uventede belastninger.

På Windows-PC

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. Klikk på navnet ditt nederst i sidepanelet, og velg deretter Vis konto. Det kan være at du må logge deg på med Apple-ID-en din først.

3. Bla til Kjøpshistorikk-delen. Ved siden av Siste kjøp klikker du på Se alle.

4. Det kan ta litt tid før Kjøpshistorikk vises. Hvis du vil se flere kjøp, klikker du på «Siste 90 dager» øverst i kjøpshistorikken og velger en annen måte å filtrere kjøpene dine på.

Hvis du ikke finner et objekt i kjøpshistorikken

Finner du ikke objektet du leter etter? Hvis du har mer enn én Apple-ID, kan det hende du var logget på med en annen Apple-ID da du kjøpte varen. Logg på med den andre Apple-ID-en, og sjekk kjøpshistorikken din på nytt.

Hvis du har mottatt en mistenkelig e-postvarsling om et kjøp, kan det hende at e-posten ikke kommer fra Apple, eller at den ikke viser faktiske belastninger på kontoen din. Finn ut hvordan du identifiserer legitime e-poster fra App Store eller iTunes Store.

Hvis du er i EU og brukte alternative betalingsmåter

Brukere i EU kan ha foretatt kjøp av digitale varer og tjenester i en app ved å bruke alternative betalingssystemer eller gjennom en kobling til kjøp på utviklerens nettsted. Kontakt utvikleren av denne aktuelle appen for støtte. Finn ut mer kjøp som ikke faktureres gjennom App Store eller App Stores system for kjøp i app.

Hvis du ser kjøp du ikke gjenkjenner, eller uventede belastninger

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.