Hvis «apple.com/bill» vises på kontoutskriften din

Apple.com/bill vises på kontoutskriften din når du kjøper apper, musikk, filmer eller annet innhold fra Apple. Det vises også når et abonnement fornyes, og når et familiemedlem kjøper apper eller innhold fra Apple.

Slik ser du hva belastningen var for

1. Hvis du vil se kjøpshistorikken din, kan du gå til reportaproblem.apple.com.
  2. Logg deg på med Apple-ID-en din.
  3. En liste over kjøpene dine vises. For å se familiemedlemmers kjøp velger du Apple-ID-knappen og velger et familiemedlem.
  4. For å se hele kvitteringen, med avgifter inkludert, trykker eller klikker du på datoen. Flere kjøp, deriblant abonnementer, kan være samlet i én belastning.

Hvis belastningen er for et abonnement som du ikke lenger vil ha, kan du avslutte abonnementet.

Hvis du fortsatt ikke finner belastningen

Finner du ikke belastning på reportaproblem.apple.com? Kontroller om du brukte en annen konto for det aktuelle kjøpet.

1. Søk etter «faktura fra Apple» i e-posten din.
  2. Prøv å finne en kvittering som samsvarer med beløpet du ser på kontoutskriften din.
  3. På kvitteringen kan du se hva som ble kjøpt, og hvilken Apple-ID som ble brukt.
    E-post som viser en kvittering fra Apple, med Apple-ID-en til personen som foretok kjøpet.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du har sett på reportaproblem.apple.com og søkt etter kvitteringer i e-posten din, og du fortsatt ikke har funnet ut hva belastningen var for, kan du kontakte Apple-kundestøtte.