Hvis lyden i trådløse hodetelefoner forsvinner eller er forvrengt

Finn ut hva du kan gjøre hvis lyden i Bluetooth-hodetelefonene, inkludert AirPods og trådløse Beats-hodetelefoner, går av og på eller er forvrengt.

Forbedre Bluetooth-forbindelsen

Hodetelefonene kommuniserer med Bluetooth, og Bluetooth-signalet kan bli forstyrret eller svekket i noen situasjoner.

Hodetelefonene kan kanskje miste forbindelsen oftere hvis du strømmer lyd, enn hvis du hører på musikk som er lagret på enheten.* Ha enheten innen en meter fra deg og prøv å lytte til musikk eller annet lydinnhold som er lagret på enheten – og ikke strømmes – med hodetelefonene. På en iOS- eller Android-enhet åpner du Musikk-appen. Åpne iTunes på PC-en eller Macen. Deretter spiller du av en sang som ikke har Last ned-knappen Last ned-symbolet ved siden av sangen. Eller trykk på Last ned-knappen Last ned-symbolet for å laste ned sangen.

Hvis hodetelefonene beholdt forbindelsen uten forvrengning under denne testen, er det et par ting som kan hjelpe i andre situasjoner:

• Hold iPhonen eller enheten nær deg slik at ingen hindringer som vegger eller gulv er mellom deg og enheten.
  • Hvis det er mulig, kan du flytte deg til et annet sted. Unngå steder med mange mennesker eller mye Wi-Fi-aktivitet, dårlig skjermede kabler, mikrobølgeovner og trådløse høyttalere (eller skru av ovnen eller høyttaleren).

Hvis hodetelefonene fortsatt mister forbindelsen

Hvis du testet hodetelefonene som beskrevet i forrige del og lyden fortsatt går av og på eller forsvinner, kobler du fra hodetelefonene og kobler dem til igjen.

Koble fra hodetelefonene

Fjern sammenkoblingen med en iPhone:

1. Trykk på Innstillinger > Bluetooth.
  2. Finn enheten du vil koble fra, og trykk på Info-knappen
  3. Trykk på Glem denne enheten.
  4. Start iPhone på nytt.

Fjern sammenkoblingen med en enhet som ikke er fra Apple:

1. På en enhet som ikke er fra Apple, går du til innstillingene for Bluetooth og sørger for at Bluetooth er på. Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth.
  2. Fjern sammenkoblingen med hodetelefonene, eller få enheten til å glemme dem.
  3. Start enheten på nytt.

Koble sammen hodetelefonene igjen

Sammenkoble eller koble til hodetelefonene på nytt. Finn instruksjoner for hodetelefonene og enheten du vil sammenkoble dem med:

Hvis hodetelefonene fortsatt mister forbindelsen, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

* Lydkilden, for eksempel en iPhone, en Mac, en Windows-PC eller en Android-mobiltelefon