Hvis lyden i de trådløse hodetelefonene forsvinner eller er forvrengt

Finn ut hva du kan gjøre hvis lyden i Bluetooth-hodetelefonene, slik som AirPods og trådløse Beats-hodetelefoner, går av og på eller er forvrengt.

Forbedre Bluetooth-forbindelsen

Hodetelefonene kommuniserer via Bluetooth, og et Bluetooth-signal kan forstyrres eller svekkes i noen situasjoner.

Hodetelefonene kan kanskje miste forbindelsen oftere hvis du strømmer lyd, enn hvis du hører på musikk som er lagret på enheten.* Ha enheten innenfor én meter fra deg og prøv å lytte til musikk eller annet lydinnhold som er lagret på enheten – og ikke strømmes – med hodetelefonene. På en iOS- eller Android-enhet åpner du Musikk-appen. Åpne Musikk-appen på en Mac med macOS Catalina. Åpne iTunes på en Mac med macOS Mojave eller eldre, eller på en Windows-maskin. Deretter spiller du av en sang som ikke har Last ned-knappenLast ned-symbolet ved siden av sangen. Eller trykk på Last ned-knappenLast ned-symbolet for å laste ned sangen.

Hvis hodetelefonene beholdt forbindelsen uten forvrengninger under denne testen, er det et par ting som kan hjelpe i andre situasjoner:

• Hold iPhonen eller enheten nær deg slik at ingen hindringer som vegger eller gulv er mellom deg og enheten.

• Hvis det er mulig, kan du flytte deg til et annet sted. Unngå steder med mange mennesker eller mye Wi-Fi-aktivitet, dårlig skjermede kabler, mikrobølgeovner og trådløse høyttalere (eller slå av ovnen eller høyttaleren).

Hvis hodetelefonene fortsatt mister forbindelsen

Hvis du testet hodetelefonene som beskrevet i forrige del og lyden fortsatt går av og på eller forsvinner, kobler du fra hodetelefonene og kobler dem til igjen.

Koble fra hodetelefonene

Fjern sammenkoblingen med en iPhone:

1. Trykk på Innstillinger > Bluetooth.

2. Finn enheten som du vil fjerne sammenkoblingen for og trykk på Info-knappenNo alt supplied for Image.

3. Trykk på Glem denne enheten.

4. Omstart iPhone.

Fjern sammenkoblingen med en enhet som ikke er fra Apple:

1. På en enhet som ikke er fra Apple, går du til innstillingene for Bluetooth og sørger for at Bluetooth er på. På en Android-enhet går du for eksempel til Innstillinger > Tilkoblede enheter > Tilkoblingsinnstillinger > Bluetooth.

2. Fjern sammenkoblingen med hodetelefonene, eller få enheten til å glemme dem.

3. Omstart Apple-enheten.

Koble sammen hodetelefonene igjen

Sammenkoble eller koble til hodetelefonene på nytt. Finn instruksjoner for hodetelefonene og enheten du vil sammenkoble dem med:

Hvis hodetelefonene fortsetter å miste forbindelsen, kontakter du Apple-kundestøtte.

* Lydkilden, for eksempel en iPhone, en Mac, en Windows-maskin eller en Android-mobiltelefon