Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.9.2 for Windows

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.9.2 for Windows.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iTunes 12.9.2 for Windows

Utgitt 5. desember 2018

Safari

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til falske adresselinjer

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2018-4440: Wenxu Wu fra Tencent Security Xuanwu Lab (xlab.tencent.com)

Safari

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til grensesnittsvindel

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2018-4439: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4437: HyungSeok Han, DongHyeon Oh og Sang Kil Cha fra KAIST Softsec Lab, Korea

CVE-2018-4464: HyungSeok Han, DongHyeon Oh og Sang Kil Cha fra KAIST Softsec Lab, Korea

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4441: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4442: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4443: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan lekke sensitive opplysninger

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2018-4444: James Lee (@Windowsrcer) fra S2SWWW (s2swww.com)

Oppføring lagt til 3. april 2019

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et logisk problem som førte til minnekorrupsjon. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2018-4438: lokihardt fra Google Project Zero, Qixun Zhao fra Qihoo 360 Vulcan Team

Oppføring lagt til 22. januar 2019

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.