Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.8

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.8.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 7.8

Utgitt 30. oktober 2018

CoreCrypto

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: En angriper kan være i stand til å utnytte en svakhet i Miller-Rabin-primtallstesten til å feilidentifisere primtall

Beskrivelse: Det var et problem i metoden for fastslåelse av primtall. Problemet ble løst gjennom bruk av pseudotilfeldige tall for testing av primtall.

CVE-2018-4398: Martin Albrecht, Jake Massimo og Kenny Paterson fra Royal Holloway, University of London, og Juraj Somorovsky fra Ruhr University, Bochum

Leserfunksjonen i Safari

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Aktivering av leserfunksjonen i Safari på en skadelig nettside kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2018-4374: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Leserfunksjonen i Safari

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Aktivering av leserfunksjonen i Safari på en skadelig nettside kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et problem med skript på tvers av nettsteder i Safari. Problemet ble løst gjennom forbedret URL-validering.

CVE-2018-4377: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4372: HyungSeok Han, DongHyeon Oh og Sang Kil Cha fra KAIST Softsec Lab, Korea

CVE-2018-4373: ngg, alippai, DirtYiCE, KT fra Tresorit i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4375: Yu Haiwan og Wu Hongjun fra Nanyang Technological University i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4376: 010 i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4382: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4386: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2018-4392: zhunki fra 360 ESG Codesafe Team

CVE-2018-4416: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et skadelig nettsted kan være i stand til å forårsake tjenestenekt (DoS)

Beskrivelse: Et problem med tømming av ressurser ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2018-4409: Sabri Haddouche (@pwnsdx) fra Wire Swiss GmbH

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2018-4378: en anonym forsker, zhunki fra 360 ESG Codesafe Team

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.