Slik bruker du direktelytting på AirPods eller Beats

Med direktelytting kan iPhone, iPad eller iPod touch fungere som en mikrofon som sender lyd til AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro. Direktelytting kan hjelpe deg med å høre en samtale i et område med støy eller til og med høre noen snakke i andre enden av rommet.

For å bruke direktelytting på AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro må enheten din kjøre iOS eller iPadOS 14.3 eller nyere. Du må også koble AirPods, AirPods ProAirPods MaxPowerbeats Pro eller Beats Fit Pro til enheten din.

Innstillingene for Kontrollsenter i iOS

Legg direktelytting til i Kontrollsenter

For å bruke direktelytting må du legge det til i Kontrollsenter:

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Rull ned og trykk på Legg til-knappen Legg til-symbolet ved siden av hørselsknappen hørselssymbolet.
  3. Trykk på Innstillinger for å lagre endringene.

Kontrollsenteret i iOS, som viser Hørsel

Bruk Direktelytting

1. Åpne Kontrollsenter på iPhone eller iPod touch, eller på iPad.
  2. Trykk på hørselsknappen hørselssymbolet.
  3. Trykk på direktelytting.
  4. Plasser iPhone, iPad eller iPod touch foran personen du vil høre. Juster volumet på enheten hvis du ikke hører godt nok.

Du kan også se endringene i lydnivået til hodetelefonene mens du hører på noe. Med et raskt blikk kan du få detaljert informasjon om desibelnivået.

Hvis du vil bruke direktelytting med en ekstern kablet mikrofon, kobler du mikrofonen til Lightning-porten eller hodetelefonutgangen på iPhone, iPad eller iPod touch,

Hvis du ikke kan koble til AirPods, AirPods Pro, AirPods Max, Powerbeats Pro eller Beats Fit Pro, eller hvis direktelytting ikke skrur seg på, må du sjekke at du har slått på Bluetooth, og at hodetelefonene er ladet.

Finn ut mer om direktelytting med Made for iPhone-høreapparater.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.