Bruk direktelytting med AirPods

Med direktelytting kan iPhone, iPad eller iPod touch fungere som en mikrofon som sender lyd til AirPods. Direktelytting kan hjelpe deg med å høre en samtale i et område med støy eller til og med høre noen snakke i andre enden av rommet.

For å bruke direktelytting med AirPods trenger iOS-enheten din iOS 12 eller nyere. Du må også koble AirPods til enheten din.

bruk direktelytting

Legg direktelytting til i Kontrollsenter

For å bruke direktelytting må du legge det til i Kontrollsenter:

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Trykk på Tilpass kontroller.
  3. Rull ned og trykk på legg til-symbol ved siden av Hørsel hørselssymbol.
  4. Trykk på Tilbake for å lagre innstillingene.

direktelytting i kontrollsenter

Bruk direktelytting

1. Åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk på hørselssymbol.
  3. Trykk på direktelytting.
  4. Plasser enheten foran personen som du ønsker å høre. Juster volumet på enheten hvis du ikke hører godt nok.

Hvis du ikke kan koble til AirPods, eller hvis direktelytting ikke skrur seg på, påse at Bluetooth er på og at AirPods er ladet opp.

Finn ut mer om direktelytting med Made for iPhone-høreapparater.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.