Enheter som støtter «Hei, Siri»

Finn ut hvilke enheter som støtter håndfri bruk av «Hei, Siri» uten å være tilkoblet strøm.

iPhone

• iPhone X og nyere
  • iPhone 6s og nyere

iPad

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)
  • iPad Pro (11-tommers)
  • 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon)
  • iPad Pro (10,5 tommer)
  • iPad Pro (9,7 tommer)
  • iPad (6. generasjon)

Apple Watch

• Alle Apple Watch-modeller

HomePod

• Alle HomePod-modeller

HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

Mac

• MacBook Pro (15-tommers, 2018)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2018, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2018)
  • iMac Pro

Les mer

• Tidligere modeller av iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere kan også støtte «Hei, Siri» når de er tilkoblet strøm.
  • Siri-tilgjengelighet og -funksjoner varierer etter språk og land eller region. Finn ut hvilke Siri-funksjoner som støttes i hvilke land og regioner, på iOSwatchOS og på macOS.