Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.8 for Windows

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.8 for Windows.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iTunes 12.8 for Windows

Utgitt 9. juli 2018

CFNetwork

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Informasjonskapsler kan uventet vedvare i Safari

Beskrivelse: Et problem med administrering av informasjonskapsler ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2018-4293: en anonym forsker

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til uventet programstopp for Safari

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4270: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et skadelig nettsted kan eksfiltrere lyddata på tvers av opphav

Beskrivelse: Lyd hentet via lydelementer kan eksfiltreres på tvers av opphav. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandssporing av lyd.

CVE-2018-4278: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med typeforveksling ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4284: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et skadelig nettsted kan være i stand til å forårsake tjenestenekt (DoS)

Beskrivelse: En kappløpssituasjon ble løst gjennom tilleggsvalidering.

CVE-2018-4266: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4261: Omair i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4262: Mateusz Krzywicki i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4263: Arayz i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4264: funnet av OSS-Fuzz, Yu Zhou og Jundong Xie fra Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2018-4265: cc i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4267: Arayz fra Pangu team i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4272: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til uventet programstopp for Safari

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2018-4271: funnet av OSS-Fuzz

CVE-2018-4273: funnet av OSS-Fuzz

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.