Opprett og bestill utskriftsprodukter i Bilder med prosjekttillegg

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og bruker tredjeparts prosjekttillegg i Bilder for macOS.

Med tredjeparts prosjekttillegg for Bilder kan du legge til en rekke kraftige verktøy for å opprette bildeprosjekter og bestille utskriftsprodukter. Kom i gang ved å laste ned og installere tillegg fra Mac App Store.

Etter 30. september 2018 må du bruke prosjekttillegg for å opprette prosjekter og bestille produkter i Bilder.

Slik finner og installerer du prosjekttillegg i Bilder

1. Åpne Bilder.
  2. Velg Fil > Opprett, og velg deretter Mer. Mac App Store åpner og viser de tilgjengelige prosjekttilleggene.
  3. Klikk på et tillegg for å finne ut mer, eller klikk på Hent for å laste ned tillegget.
  4. Etter at tillegget lastes ned, blir det tilgjengelig som et prosjekttillegg i Bilder.

Konverter eksisterende prosjekter

Du kan oppdatere eller fortsette å arbeide med de eksisterende Bilder-prosjektene dine ved å konvertere dem med tredjeparts tillegg:

1. I sidepanelet under Prosjekter i Bilder velger du prosjektet du vil konvertere.
  2. I menylinjen i Bilder velger du Fil > Opprett, og deretter velger du det prosjekttillegget du vil bruke. Tillegget viser alternativer for prosjektet og konverterer deretter prosjektet i et eget format.
  3. Bruk prosjekttilleggets grensesnitt i Bilder til å redigere prosjektet og legge inn en bestilling av utskriftsprodukter. Klikk på Ferdig øverst til høyre i Bilder når du er ferdig. Det konverterte prosjektet vises i sidepanelet sammen med det opprinnelige prosjektet.

Når du har konvertert prosjektene dine, kan du redigere dem videre og legge inn bestillinger ved hjelp av tilleggets grensesnitt innenfor Bilder.

Opprett nye prosjekter

Følg disse trinnene for å opprette et nytt prosjekt i Bilder ved bruk av tillegg:

1. Velg et minne, album eller en gruppe bilder som du vil bruke i prosjektet.
  2. Velg Fil > Opprett, og velg så et prosjekttillegg.
  3. Bruk tilleggets grensesnitt til å opprette prosjektet, redigere det og legge inn en bestilling.

Du kan legge til flere bilder i prosjektet etter at det er opprettet: Dra bildene fra visningen i Bilder og slipp dem på prosjektnavnet i sidepanelet.

Tilgjengelige prosjekttillegg

Motif
Motif er en ny tjeneste som kan brukes til å opprette bøker, kort og kalendere av høy kvalitet. Tillegget identifiserer de beste bildene dine ved bruk av maskinlæring, oppretter prosjektet ditt automatisk med bare noen få klikk, og deretter kan du tilpasse hver side etter eget behov.

Mimeo-bilder
Få tilgang til et enormt utvalg av temaer til å opprette bøker, kort og kalendere – inkludert boktemaer som matcher Apple-temaene du har brukt tidligere. Hvis du vil ha full kunstnerisk frihet, får du ubegrensede tilpasningsmuligheter på hver side i prosjektet ditt når du bruker dette tillegget.

Shutterfly-bildebøker
For kunder i USA gir Shutterfly flere bokstørrelser og mange temaalternativer i et strømlinjeformet og brukervennlig tillegg.

WhiteWall
Med dette tillegget kan du opprette innrammede utskrifter i gallerikvalitet. Du kan raskt designe den perfekte galleriveggen for hjemmet ditt med rammer som er tilgjengelige i en rekke forskjellige stiler – fra tradisjonelle til moderne.

ifolor-bildeprodukter
ifolor er tilgjengelig i Europa, og med dette tillegget får du et stort utvalg av innrammede utskrifter, bildelerret, bildekollasjer, egendefinerte iPhone-etuier, bildekopper med mer.

Mpix
I USA produserer Mpix bildeutskrifter, rammer, lerret, kort og mye mer. Det er enkelt å opprette den perfekte bildegaven med dette tillegget, og leveringen er utrolig rask.

Fujifilm Prints & Gifts
Du kan skrive ut bildene dine i en rekke forskjellige standardstørrelser, lage bildekopper eller til og med lage lerret som du kan henge på veggen.

Wix-bildealbum
Du kan på en rask måte opprette digitale bildealbum og elegante bildenettsteder på Wix.com. Du kan legge til flere bilder i albumene dine når du vil, og du kan enkelt dele med venner, familie og på sosiale medier.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.