Om sikkerhetsinnholdet for Xcode 9.4.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet for Xcode 9.4.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Xcode 9.4.1

Utgitt 13. juni 2018

Git

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13.2 eller nyere

Virkning: Flere problemer i git, der det største kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var flere problemer i git. Disse problemene ble løst ved å oppdatere git til versjon 2.15.2.

CVE-2018-11235: Etienne Stalmans

CVE-2018-11233

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.