Om sikkerhetsinnholdet i Wi-Fi-oppdatering for Boot Camp 6.4.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Wi-Fi-oppdatering for Boot Camp 6.4.0.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Wi-Fi-oppdatering for Boot Camp 6.4.0

Utgitt 5. juli 2018

Wi-Fi

Tilgjengelig for følgende maskiner som kjører Boot Camp: MacBook (sent 2009 og nyere), MacBook Pro (midten av 2010 og nyere), MacBook Air (sent 2010 og nyere), Mac mini (midten av 2010 og nyere), iMac (sent 2009 og nyere) og Mac Pro (midten av 2010 og nyere)

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA unicast/PTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Wi-Fi

Tilgjengelig for følgende maskiner som kjører Boot Camp: MacBook (sent 2009 og nyere), MacBook Pro (midten av 2010 og nyere), MacBook Air (sent 2010 og nyere), Mac mini (midten av 2010 og nyere), iMac (sent 2009 og nyere) og Mac Pro (midten av 2010 og nyere)

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA multicast/GTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.