Om sikkerhetsinnholdet i Sikkerhetsoppdatering 2018-001 Swift 4.1.1 for Ubuntu 14.04

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Sikkerhetsoppdatering 2018-001 Swift 4.1.1 for Ubuntu 14.04.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Sikkerhetsoppdatering 2018-001 Swift 4.1.1 for Ubuntu 14.04

Utgitt 4. mai 2018

Swift for Ubuntu

Tilgjengelig for: Ubuntu 14.04

Påvirkes ikke: Ubuntu 16.04 og 16.10

Virkning: En prosess kan få administrasjonsrettigheter og utføre vilkårlig kode

Beskrivelse: Det var et problem i bestemte versjoner av Swift på Ubuntu 14.04 der biblioteker lastes inn med skrive- eller utførelsesrettigheter. Problemet ble løst gjennom forbedrede tillatelser.

CVE-2018-4220: Apple

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.