Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.4

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.4.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 7.4

Utgitt 29. mars 2018

Sikkerhet

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et skadelig program kan bli i stand til å heve rettigheter

Beskrivelse: Bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret validering av størrelse.

CVE-2018-4144: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4101: Yuan Deng fra Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2018-4114: funnet av OSS-Fuzz

CVE-2018-4118: Jun Kokatsu (@shhnjk)

CVE-2018-4119: en anonym forsker som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4120: Hanming Zhang (@4shitak4) fra Qihoo 360 Vulcan Team

CVE-2018-4121: Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

CVE-2018-4122: WanderingGlitch fra Trend Micro’s Zero Day Initiative

CVE-2018-4125: WanderingGlitch fra Trend Micro’s Zero Day Initiative

CVE-2018-4127: en anonym forsker som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2018-4128: Zach Markley

CVE-2018-4129: likemeng fra Baidu Security Lab som jobber med Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2018-4130: Omair som jobber med Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2018-4161: WanderingGlitch fra Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2018-4162: WanderingGlitch fra Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2018-4163: WanderingGlitch fra Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2018-4165: Hanming Zhang (@4shitak4) fra Qihoo 360 Vulcan Team

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Uventet interaksjon med indekseringstyper forårsaker en ASSERT-feil

Beskrivelse: Det var et problem med utvalgsindeksering ved håndtering av en funksjon i JavaScriptCore. Dette problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2018-4113: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til tjenestenekt.

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2018-4146: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et skadelig nettsted kan eksfiltrere data på tvers av opphav

Beskrivelse: Det var et problem på tvers av opphav med Fetch API. Dette ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2018-4117: en anonym forsker, en anonym forsker

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.