Apple FIPS kryptografiske moduler v8.0 for ARM for iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 og T2-firmware

Finn ut mer om de kryptografiske modulene for iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 og T2-firmware: Apple CoreCrypto Module v8.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 for ARM.

De kryptografiske modulene – Apple CoreCrypto Module v8.0 for ARM og Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 for ARM – krever ikke noen installering eller konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2-samsvar på enheter som bruker iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 og T2-firmware.

Komplette instruksjoner om riktig bruk av modulene finnes i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-etterlevelse for ARM for iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 og T2-firmware (PDF).

Beslektede valideringer

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: