Apple FIPS kryptografiske moduler v8.0 for Intel for macOS High Sierra 10.13

Finn ut mer om de kryptografiske modulene for macOS High Sierra 10.13: Apple CoreCrypto Module v8.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 for Intel.

macOS High Sierra kryptografiske moduler – Apple CoreCrypto Module v8.0 for Intel og Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 for Intel – krever ikke noen installering eller konfigurasjon for å være i «FIPS-modus» for FIPS 140-2-etterlevelse på enheter som bruker macOS High Sierra 10.13.

Komplette instruksjoner om riktig bruk av modulene finnes i Rolleveiledning for kryptoansvarlig for FIPS 140-2-etterlevelse for Intel for macOS High Sierra 10.13 (PDF).

Beslektede valideringer

Andre operativsystemer

Finn ut mer om sertifiseringer for produktsikkerhet, valideringer og veiledninger for: