Forstå og kontroller den personlige informasjonen du lagrer med Apple

Som en del av innsatsen vi gjør for å beskytte personvernet ditt, gjør vi det lettere enn noensinne for deg å gå gjennom og kontrollere dataene du lagrer med Apple.

Verktøy for data og personvern

Vi har introdusert nye verktøy for personvern på Apple-ID-kontosiden din. Logg på Apple-ID-kontosiden på Mac, PC, iPhone eller iPad. Rull deretter ned til Data og personvern, og velg «Administrer dataene dine».

Det fullstendige settet med verktøy for data og personvern er for øyeblikket tilgjengelig for kunder i over 240 land verden over:

Flere forbedringer av personvern

For å sørge for at vi overholder våre egne høye standarder for beskyttelse av dataene vi lagrer på dine vegne, har vi utført en grundig gjennomgang av tilfeller der vi samler inn og oppbevarer dataene dine. Som et resultat av dette inkluderer Apple-produkter nå nye og oppdaterte personvernerklæringer, som gjør det lettere å forstå hvordan Apple bruker den personlige informasjonen din. Vi viser deg disse erklæringene før du logger på med Apple-ID-en din eller slår på nye funksjoner som bruker dataene dine.

Vi er stolte over arbeidet vi gjør for å ivareta personvern, og vi kommer til å fortsette å bruke den bransjeledende «privacy-by-design»-standarden vår for å sørge for at flotte opplevelser ikke kommer på bekostning av personvernet ditt og sikkerheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til apple.com/no/privacy.