Om sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.7.9 for AirPort-basestasjon

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i firmwareoppdatering 7.7.9 for AirPort-basestasjon.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Firmwareoppdatering 7.7.9 for AirPort-basestasjon

Utgitt 12. desember 2017

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11ac

Virkning: En angriper innen rekkevidde kan utføre vilkårlig kode på Wi-Fi-brikken

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-9417: Nitay Artenstein fra Exodus Intelligence

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11ac

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA unicast/PTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Firmware for AirPort-basestasjon

Tilgjengelig for: AirPort Extreme- og AirPort Time Capsule-basestasjoner med 802.11ac

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA multicast/GTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.