Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.2.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 7.2

Utgitt 13. desember 2017

APNS-server

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: En angriper i en privilegert nettverksposisjon kan spore en bruker

Beskrivelse: Det var et problem med personvern ved bruk av klientsertifikater. Problemet ble løst gjennom forbedring av en protokoll.

CVE-2017-13864: FURIOUSMAC Team fra United States Naval Academy

Oppføring oppdatert 21. desember 2017

CFNetwork-økt

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7172: Richard Zhu (fluorescence) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring lagt til 22. januar 2018

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13885: 360 Security som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring lagt til 22. januar 2018

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7165: 360 Security som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring lagt til 22. januar 2018

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13884: 360 Security som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring lagt til 22. januar 2018

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til grensesnittsvindel

Beskrivelse: Viderekoblingssvar til 401 Unauthorized kan tillate et skadelig nettsted å vise låsesymbolet på blandet innhold på feil måte. Problemet ble løst gjennom forbedret URL-visningslogikk.

CVE-2017-7153: Jerry Decime

Oppføring lagt til 11. januar 2018

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7156: Yuan Deng fra Ant-financial Light-Year Security Lab

CVE-2017-7157: en anonym forsker

CVE-2017-13856: Jeonghoon Shin

CVE-2017-13870: Tencent Keen Security Lab (@keen_lab) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13866: Tencent Keen Security Lab (@keen_lab) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-7160: Richard Zhu (fluorescence) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring oppdatert 10. januar 2018

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.