Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 7.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 7.1

Utgitt 31. oktober 2017

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13784: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13785: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13783: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13788: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2017-13795: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13802: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13792: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13791: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13798: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13796: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13793: Hanul Choi i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13794: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13803: chenqin (陈钦) fra Ant-financial Light-Year Security

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.