Om sikkerhetsinnholdet i Safari 11.0.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 11.0.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Safari 11.0.1

Utgitt 31. oktober 2017

Safari

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til falske adresselinjer

Beskrivelse: Et problem med inkonsistent brukergrensesnitt ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13790: Zhiyang Zeng (@Wester) fra Tencent Security Platform Department

CVE-2017-13789: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

WebKit

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13783: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13784: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13785: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13788: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

CVE-2017-13791: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13792: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13793: Hanul Choi i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13794: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13795: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13796: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13797: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13798: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13802: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-13803: chenqin (陈钦) fra Ant-financial Light-Year Security

Oppføring oppdatert 2. november 2017

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.