Om sikkerhetsinnholdet i macOS High Sierra 10.13.1, sikkerhetsoppdatering 2017-001 Sierra og sikkerhetsoppdatering 2017-004 El Capitan

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i macOS High Sierra 10.13.1, sikkerhetsoppdatering 2017-001 Sierra og sikkerhetsoppdatering 2017-004 El Capitan.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

macOS High Sierra 10.13.1, sikkerhetsoppdatering 2017-001 Sierra og sikkerhetsoppdatering 2017-004 El Capitan

Utgitt 31. oktober 2017

apache

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Flere problemer i Apache

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 2.4.27.

CVE-2016-0736

CVE-2016-2161

CVE-2016-5387

CVE-2016-8740

CVE-2016-8743

CVE-2017-3167

CVE-2017-3169

CVE-2017-7659

CVE-2017-7668

CVE-2017-7679

CVE-2017-9788

CVE-2017-9789

Oppføring oppdatert 14. november 2017

APFS

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: En skadelig Thunderbolt-adapter kan gjenopprette ukrypterte APFS-filsystemdata

Beskrivelse: Det var et problem i behandlingen av DMA. Dette problemet ble løst gjennom begrensning av hvor lenge FileVault-dekrypteringsbuffere er DMA-tilordnet, til varigheten for I/O-operasjonen.

CVE-2017-13786: Dmytro Oleksiuk

Oppføring oppdatert 10. november 2017

APFS

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13800: Sergej Schumilo fra Ruhr University Bochum

AppleScript

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Dekompilering av AppleScript med osadecompile kan føre til vilkårlig utføring av kode

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2017-13809: bat0s

Oppføring oppdatert 10. november 2017

ATS

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Behandling av en skadelig font kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13820: John Villamil, Doyensec

Lyd

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Parsing av en skadelig QuickTime-fil kan føre til at et program avsluttes uventet eller at vilkårlig kode kjøres

Beskrivelse: Et problem med minnebruk ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13807: Yangkang (@dnpushme) fra Qihoo 360 Qex-teamet

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

CFNetwork

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13829: Niklas Baumstark og Samuel Gro i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-13833: Niklas Baumstark og Samuel Gro i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative

Oppføring lagt til 10. november 2017

CFString

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan lese begrenset minne

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2017-13821: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

CoreText

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av en skadelig fontfil kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med minnebruk ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13825: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Oppføring oppdatert 16. november 2018

curl

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Opplasting av TFTP til en skadelig nettadresse med libcurl kan avsløre programminne

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor grensene ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-2017-1000100: Even Rouault, funnet av OSS-Fuzz

curl

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Behandling av en skadelig nettadresse med libcurl kan føre til uventet avslutning av et program eller at den kan lese prosessminne

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor grensene ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-2017-1000101: Brian Carpenter, Yongji Ouyang

Ordbok-widget

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Søking etter limt inn tekst i Ordbok-widgeten kan kompromittere brukerinformasjon

Beskrivelse: Det var et problem med validering som ga tilgang til lokale filer. Dette problemet ble løst gjennom inndatarensing.

CVE-2017-13801: xisigr fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com)

file

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Flere problemer i file

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 5.31.

CVE-2017-13815: funnet av OSS-Fuzz

Oppføring oppdatert 18. oktober 2018

Fonts

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Gjengivelse av ikke-godkjent tekst kan føre til forfalskning

Beskrivelse: Et problem med inkonsistent brukergrensesnitt ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13828: Leonard Grey og Robert Sesek fra Google Chrome

Oppføring oppdatert 10. november 2017

fsck_msdos

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13811: V.E.O. (@VYSEa) fra Mobile Advanced Threat Team ved Trend Micro

Oppføring oppdatert 2. november 2017

HFS

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13830: Sergej Schumilo fra Ruhr-universitetet Bochum

Heimdal

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En angriper i en privilegert nettverksposisjon kan utgi seg for å være en tjeneste

Beskrivelse: Det var et valideringsproblem i håndteringen av navnet til KDC-REP-tjenesten. Problemet ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2017-11103: Jeffrey Altman, Viktor Duchovni og Nico Williams

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

Hjelpvisning

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En HTML-fil i karantene kan utføre vilkårlig JavaScript på tvers av opphav

Beskrivelse: Det var et problem med skripting på tvers av nettsteder i Hjelpvisning. Dette problemet ble løst ved å fjerne den berørte filen.

CVE-2017-13819: Filippo Cavallarin fra SecuriTeam Secure Disclosure

Oppføring oppdatert 10. november 2017

ImageIO

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av et skadelig bilde kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13814: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Oppføring oppdatert 16. november 2018

ImageIO

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av et skadelig bilde kan føre til tjenestenekt

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13831: Glen Carmichael

Oppføring oppdatert 3. april 2019

IOAcceleratorFamily

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Et skadelig program kan heve rettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13906

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En lokal bruker kan lekke sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Det var et problem med tillatelser i telling av kjernepakker. Problemet ble løst gjennom forbedret validering av tillatelser.

CVE-2017-13810: Zhiyun Qian fra University of California, Riverside

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En lokal bruker kan være i stand til å lese kjerneminne

Beskrivelse: Det var et problem med lesing utenfor området som førte til avdekking av kjerneminnet. Dette ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13817: Maxime Villard (m00nbsd)

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan lese begrenset minne

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2017-13818: National Cyber Security Centre (NCSC) i Storbritannia

CVE-2017-13836: Vlad Tsyrklevich

CVE-2017-13841: Vlad Tsyrklevich

CVE-2017-13840: Vlad Tsyrklevich

CVE-2017-13842: Vlad Tsyrklevich

CVE-2017-13782: Kevin Backhouse fra Semmle Ltd.

Oppføring oppdatert 18. juni 2018

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan kjøre vilkårlig kode med kjernerettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13843: en anonym forsker, en anonym forsker

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av en skadelig mach-binærfil kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2017-13834: Maxime Villard (m00nbsd)

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Et program kan kjøre vilkårlig kode med kjernerettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13799: Lufeng Li fra Qihoo 360 Vulcan Team

Oppføring oppdatert 10. november 2017

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: En skadelig app kan være i stand til å få informasjon om andre apper som finnes og brukes på enheten.

Beskrivelse: En app klarte å få tilgang til prosessinformasjon fra operativsystemet uten begrensning. Problemet ble løst gjennom hastighetsbegrensning.

CVE-2017-13852: Xiaokuan Zhang og Yinqian Zhang fra The Ohio State University, Xueqiang Wang og XiaoFeng Wang fra Indiana University Bloomington og Xiaolong Bai fra Tsinghua-universitetet

Oppføring lagt til 10. november 2017 og oppdatert 22. januar 2019

libarchive

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Utpakking av et skadelig arkiv kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det var flere problemer med skadet minne i libarchive. Problemene ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13813: funnet av OSS-Fuzz

Oppføring oppdatert 16. november 2018 og oppdatert 22. januar 2019

libarchive

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Utpakking av et skadelig arkiv kan føre til at vilkårlig kode utføres

Beskrivelse: Det var flere problemer med skadet minne i libarchive. Problemene ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-13812: funnet av OSS-Fuzz

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

libarchive

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan lese begrenset minne

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2016-4736: Proteas fra Qihoo 360 Nirvan Team

Oppføring oppdatert 21. desember 2017

libxml2

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av en skadelig XML-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: En dereferanse for en nullpeker ble løst med forbedret validering.

CVE-2017-5969: Gustavo Grieco

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

libxml2

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Behandling av en skadelig XML-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-5130: en anonym forsker

CVE-2017-7376: en anonym forsker

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

libxml2

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av en skadelig XML-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-9050: Mateusz Jurczyk (j00ru) fra Google Project Zero

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

libxml2

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Behandling av en skadelig XML-fil kan føre til uventet avslutning av et program eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med fortsatt bruk etter frigjøring ble løst med forbedret minnestyring.

CVE-2017-9049: Wei Lei og Liu Yang fra Det teknologiske universitetet i Nanyang i Singapore

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

LinkPresentation

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til falske adresselinjer

Beskrivelse: Et problem med inkonsistent brukergrensesnitt ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2018-4390: Rayyan Bijoora (@Bijoora) fra The City School, PAF Chapter

CVE-2018-4391: Rayyan Bijoora (@Bijoora) fra The City School, PAF Chapter

Oppføring lagt til 16. november 2018

Påloggingsvindu

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: Skjermlåsen kan uventet forbli ulåst

Beskrivelse: Et problem med tilstandsadministrering ble løst ved å forbedre tilstandsvalideringen.

CVE-2017-13907: en anonym forsker

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

Open Scripting Architecture

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Dekompilering av AppleScript med osadecompile kan føre til vilkårlig utføring av kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13824: en anonym forsker

PCRE

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Flere problemer i pcre

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 8.40.

CVE-2017-13846

Postfix

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Flere problemer i Postfix

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 3.2.2.

CVE-2017-10140: en anonym forsker

Oppføring oppdatert 17. november 2017

Hurtigvisning

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan lese begrenset minne

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2017-13822: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Hurtigvisning

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Parsing av et skadelig Office-dokument kan føre til at et program avsluttes uventet eller utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med minnebruk ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7132: Australian Cyber Security Centre – Australian Signals Directorate

Oppføring oppdatert 22. januar 2019

QuickTime

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan lese begrenset minne

Beskrivelse: Et valideringsproblem ble løst gjennom forbedret rensing av inndata.

CVE-2017-13823: Xiangkun Jia fra Institute of Software Chinese Academy of Sciences

Oppføring oppdatert 10. november 2017

Remote Management

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13808: en anonym forsker

Sandkasse

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-13838: Alastair Houghton

Oppføring oppdatert 10. november 2017

Sikkerhet

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med autorisering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-7170: Patrick Wardle fra Synack

Oppføring lagt til 11. januar 2018

Sikkerhet

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: Et skadelig program kan hente ut nøkkelringpassord

Beskrivelse: Det fantes en metode som programmer kunne benytte for å omgå meldinger om nøkkelringtilgang med et syntetisk klikk. Dette ble løst gjennom å kreve brukerpassordet ved forespørsel om nøkkelringtilgang.

CVE-2017-7150: Patrick Wardle fra Synack

Oppføring lagt til 17. november 2017

SMB

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: En lokal angriper kan klare å kjøre ikke-kjørbare tekstfiler via en SMB-deling

Beskrivelse: Et problem med håndtering av filrettigheter ble løst med forbedret validering.

CVE-2017-13908: en anonym forsker

Oppføring lagt til 18. oktober 2018

StreamingZip

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En skadelig zip-fil kan endre begrensede områder i filsystemet

Beskrivelse: Et problem med banehåndtering ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2017-13804: @qwertyoruiopz hos KJC Research Intl. S.R.L.

tcpdump

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13 og macOS Sierra 10.12.6

Virkning: Flere problemer i tcpdump

Beskrivelse: Flere problemer ble løst gjennom oppdatering til versjon 4.9.2.

CVE-2017-11108

CVE-2017-11541

CVE-2017-11542

CVE-2017-11543

CVE-2017-12893

CVE-2017-12894

CVE-2017-12895

CVE-2017-12896

CVE-2017-12897

CVE-2017-12898

CVE-2017-12899

CVE-2017-12900

CVE-2017-12901

CVE-2017-12902

CVE-2017-12985

CVE-2017-12986

CVE-2017-12987

CVE-2017-12988

CVE-2017-12989

CVE-2017-12990

CVE-2017-12991

CVE-2017-12992

CVE-2017-12993

CVE-2017-12994

CVE-2017-12995

CVE-2017-12996

CVE-2017-12997

CVE-2017-12998

CVE-2017-12999

CVE-2017-13000

CVE-2017-13001

CVE-2017-13002

CVE-2017-13003

CVE-2017-13004

CVE-2017-13005

CVE-2017-13006

CVE-2017-13007

CVE-2017-13008

CVE-2017-13009

CVE-2017-13010

CVE-2017-13011

CVE-2017-13012

CVE-2017-13013

CVE-2017-13014

CVE-2017-13015

CVE-2017-13016

CVE-2017-13017

CVE-2017-13018

CVE-2017-13019

CVE-2017-13020

CVE-2017-13021

CVE-2017-13022

CVE-2017-13023

CVE-2017-13024

CVE-2017-13025

CVE-2017-13026

CVE-2017-13027

CVE-2017-13028

CVE-2017-13029

CVE-2017-13030

CVE-2017-13031

CVE-2017-13032

CVE-2017-13033

CVE-2017-13034

CVE-2017-13035

CVE-2017-13036

CVE-2017-13037

CVE-2017-13038

CVE-2017-13039

CVE-2017-13040

CVE-2017-13041

CVE-2017-13042

CVE-2017-13043

CVE-2017-13044

CVE-2017-13045

CVE-2017-13046

CVE-2017-13047

CVE-2017-13048

CVE-2017-13049

CVE-2017-13050

CVE-2017-13051

CVE-2017-13052

CVE-2017-13053

CVE-2017-13054

CVE-2017-13055

CVE-2017-13687

CVE-2017-13688

CVE-2017-13689

CVE-2017-13690

CVE-2017-13725

Wi-Fi

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA unicast/PTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Oppføring oppdatert 3. november 2017

Wi-Fi

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12.6 og OS X El Capitan 10.11.6

Virkning: En angriper innenfor Wi-Fi-rekkevidde kan tvinge frem gjenbruk av engangsnøkler i WPA multicast/GTK-klienter (Key Reinstallation Attacks – KRACK)

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av tilstandsoverføringer. Dette ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef fra imec-DistriNet-gruppen hos KU Leuven

Oppføring oppdatert 3. november 2017

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.