Om sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for macOS High Sierra 10.13

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for macOS High Sierra 10.13.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Tilleggsoppdatering for macOS High Sierra 10.13

Utgitt 5. oktober 2017

StorageKit

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: En lokal angriper kan få tilgang til et kryptert APFS-volum

Beskrivelse: Hvis det ble angitt et hint i Diskverktøy under opprettelsen av et kryptert APFS-volum, ble passordet lagret som hintet. Dette ble løst ved å tømme hintlagringen hvis hintet var passordet, samt ved å forbedre logikken for lagring av hint.

CVE-2017-7149: Matheus Mariano fra Leet Tech

Sikkerhet

Tilgjengelig for: macOS High Sierra 10.13

Virkning: Et skadelig program kan hente ut nøkkelringpassord

Beskrivelse: Det fantes en metode som programmer kunne benytte for å omgå meldinger om nøkkelringtilgang med et syntetisk klikk. Dette ble løst ved å kreve brukerpassordet ved forespørsel om nøkkelringtilgang.

CVE-2017-7150: Patrick Wardle fra Synack

Nye nedlastinger av macOS High Sierra 10.13 inkluderer sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for macOS High Sierra 10.13.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.