Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.7

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 12.7.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iTunes 12.7

Utgitt 12. september 2017

Data Sync

Tilgjengelig for: OS X Yosemite 10.10.5 og nyere

Virkning: Et program kan få tilgang til iOS-sikkerhetskopier som opprettes via iTunes

Beskrivelse: Et problem med tilgangskontroll ble løst ved å begrense tilgangen til iOS-sikkerhetskopier til iTunes.

CVE-2017-7079: Pi Delta

Oppføring lagt til 25. september 2017

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.