Om sikkerhetsinnholdet i Xcode 9

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Xcode 9.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Xcode 9

Utgitt 19. september 2017

Git

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og nyere

Virkning: Bruk av et skadelig repositorium kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med håndtering av ssh://-URL-oppsett ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-1000117

ld64

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og nyere

Virkning: Parsing av en skadelig Mach-O-fil kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7076, CVE-2017-7134, CVE-2017-7135, CVE-2017-7136, CVE-2017-7137: riusksk (泉哥) fra Tencent Security Platform Department

subversion

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6 og nyere

Virkning: Bruk av et skadelig repositorium kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med validering av inndata ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-9800

Ytterligere anerkjennelse

Swift Package Manager

Vi vil gjerne takke Vincent Esche for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.