Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 6.2.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 6.2.2.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 6.2.2

Utgitt 19. juli 2017

libxml2

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Parsing av et skadelig XML-dokument kan føre til at brukerinformasjon avsløres

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor grensene ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-2017-7010: Apple

CVE-2017-7013: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7018: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7020: likemeng fra Baidu Security Lab

CVE-2017-7030: chenqin fra Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室)

CVE-2017-7034: chenqin fra Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室)

CVE-2017-7037: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7039: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7040: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7041: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7042: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7043: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7046: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7048: Ivan Fratric fra Google Project Zero

CVE-2017-7052: cc arbeider med Trend Micro's Zero Day Initiative

CVE-2017-7055: National Cyber Security Centre (NCSC) i Storbritannia

CVE-2017-7056: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-7061: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7049: Ivan Fratric fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Et program kan være i stand til å lese begrenset minne

Beskrivelse: Et problem med initialisering av minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7064: lokihardt fra Google Project Zero

Laster inn WebKit-sider

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7019: Zhiyang Zeng fra Tencent Security Platform Department

WebKit Nettinspektør

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7012: Apple

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.