Om sikkerhetsinnholdet i Safari 10.1.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 10.1.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Safari 10.1.1

Utgitt 15. mai 2017

JavaScriptCore

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-7005: lokihardt fra Google Project Zero

Oppføring lagt til 9. juni 2017

Safari

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Besøk på en skadelig nettside kan føre til tjenestenekt for et program

Beskrivelse: Et problem i loggmenyen til Safari ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-2495: Tubasa Iinuma (@llamakko_cafe) fra Gehirn Inc.

Safari

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Besøk på et skadelig nettsted kan føre til falske adresselinjer

Beskrivelse: Et problem med inkonsistent brukergrensesnitt ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2500: Zhiyang Zeng og Yuyang Zhou fra Tencent Security Platform Department

CVE-2017-2511: Zhiyang Zeng fra Tencent Security Platform Department

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-2496: Apple

CVE-2017-2505: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2506: Zheng Huang fra Baidu Security Lab som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2514: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2515: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2521: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2525: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2526: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2530: Wei Yuan fra Baidu Security Lab, Zheng Huang fra Baidu Security Lab som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2531: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2538: Richard Zhu (fluorescence) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2539: Richard Zhu (fluorescence) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2544: 360 Security (@mj0011sec) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-2547: lokihardt fra Google Project Zero, Team Sniper (Keen Lab and PC Mgr) som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

CVE-2017-6980: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-6984: lokihardt fra Google Project Zero

Oppføring oppdatert 20. juni 2017

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av WebKit Editor-kommandoer. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2504: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av WebKit-beholdernoder. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2508: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av sidevisningshendelser. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2510: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av bufrede WebKit-rammer. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2528: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-2536: Samuel Groß og Niklas Baumstark som arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Det var et logisk problem i innlastingen av rammer. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2017-2549: lokihardt fra Google Project Zero

WebKit Nettinspektør

Tilgjengelig for OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 og macOS Sierra 10.12.5

Virkning: Et program kan utføre usignert kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-2499: George Dan (@theninjaprawn)

Ytterligere anerkjennelse

Safari

Vi vil gjerne takke Flyin9_L (ZhenHui Lee) (@ACITSEC) for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.