Om sikkerhetsinnholdet i iOS 10.3.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iOS 10.3.1.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iOS 10.3.1

Utgitt 3. april 2017

CoreText

Tilgjengelig for: iPhone 5 og nyere, iPad 4. generasjon og nyere og iPod touch 6. generasjon

Virkning: Behandling av en skadelig fil kan føre til avslutning av programmer

Beskrivelse: Et problem med nekting av tjeneste ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2017-7003: Jake Davis fra SPYSCAPE (@DoubleJake)

Oppføring lagt til 31. mai 2017

Wi-Fi

Tilgjengelig for: iPhone 5 og nyere, iPad 4. generasjon og nyere, iPod touch 6. generasjon og nyere

Virkning: En angriper innen rekkevidde kan utføre vilkårlig kode på Wi-Fi-brikken

Beskrivelse: Et problem med stack-bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2017-6975: Gal Beniamini fra Google Project Zero

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.