Slik sletter du apper på iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du sletter tredjepartsapper du har installert på iPhone, iPad og iPod touch.

Slett en app

1. Trykk og hold på appen.
  2. Trykk på Slett app.
  3. Trykk på Slett.

Hvis du sletter en app, avslutter du ikke automatisk abonnementer i apper som du abonnerer på. Mens du sletter en app, ser du kanskje alternativet Avslutt abonnementer. Finn ut hvordan du administrerer abonnementene dine.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.