Slik sletter du apper på iPhone, iPad og iPod touch

Les om hvordan du sletter tredjepartsapper som du har installert på iPhone, iPad og iPod touch.

Slett en app

1. Trykk og hold lett på appen til den begynner å riste.
  2. Trykk  øverst til høyre i appen.
  3. Trykk på Slett. Trykk deretter på Ferdig på iPhone X eller nyere. Eller trykk på Hjem-knappen på en iPhone 8 eller eldre.

Hvis du trykker for hardt på en app, kan det hende at du åpner appens meny for hurtighandlinger. Trykk utenfor listen over hurtighandlinger, trykk lett på appen og hold på den for å prøve på nytt.

Hvis du har en iPhone som støtter 3D Touch, åpnes kanskje Del-menyen hvis du trykker for hardt på appen. Trykk utenfor Del-menyen, trykk på appen og hold lett på den for å prøve på nytt.

Hvis du sletter en app, avslutter du ikke automatisk abonnementer i apper som du abonnerer på. Finn ut hvordan du sier opp abonnementer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.