Slik sletter du apper på iPhone, iPad og iPod touch

Finn ut hvordan du sletter tredjepartsapper du har installert på iPhone, iPad og iPod touch.

iPhone som viser Slett app-skjermen

Slett en app

1. Trykk og hold på appen.
  2. Trykk på Fjern app Fjern app-symbol.
  3. Trykk på Slett app, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.

Med iOS 14 får du nye måter å finne og organisere appene på iPhone på. I stedet for å fjerne en app, kan du skjule sider på Hjem-skjermen og flytte bestemte apper slik at de bare vises i appbiblioteket. Finn ut mer om å bruke appbiblioteket og tilpasse Hjem-skjermen.

Hvis du sletter en app, avslutter du ikke automatisk abonnementer i apper som du abonnerer på. Mens du sletter en app, ser du kanskje alternativet Avslutt abonnementer. Finn ut hvordan du administrerer abonnementene dine.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.