Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 6.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 6.2.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple Produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

iCloud for Windows 6.2

Utgitt 28. mars 2017

APNS-server

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: En angriper i en privilegert nettverksposisjon kan spore en brukers aktivitet

Beskrivelse: Et klientsertifikat ble sendt som vanlig tekst. Problemet ble løst gjennom forbedret sertifikathåndtering.

CVE-2017-2383: Matthias Wachs og Quirin Scheitle fra Technical University Munich (TUM)

libxslt

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Flere sårbarheter i libxslt

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-5029: Holger Fuhrmannek

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2017-2463: Kai Kang (4B5F5F4B) fra Tencents Xuanwu Lab (tencent.com) arbeider med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7 og nyere

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan eksfiltrere data på tvers av opphav

Beskrivelse: Det var et valideringsproblem i håndteringen av elementer. Problemet ble løst gjennom forbedret validering.

CVE-2017-2479: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2480: lokihardt fra Google Project Zero

CVE-2017-2493: lokihardt fra Google Project Zero

Oppføring oppdatert 24. april 2017

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.