Om sikkerhetsinnholdet i Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 for Mac og Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 for iOS

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 for Mac og Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 for iOS.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple Produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple Produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Pages 6.1, Numbers 4.1 og Keynote 7.1 for Mac og Pages 3.1, Numbers 3.1 og Keynote 3.1 for iOS

Utgitt 27. mars 2017

Eksport

Tilgjengelig for: macOS 10.12 og nyere, iOS 10.0 og nyere

Virkning: Innholdet i passordbeskyttede PDF-filer eksportert fra iWork kan være eksponert

Beskrivelse: iWork brukte svak 40-biters RC4-kryptering for eksporterte passordbeskyttede PDF-filer. Problemet ble løst ved å endre iWork-eksporter til å bruke AES-128.

CVE-2017-2391: Philipp Eckel fra ThoughtWorks

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.