Hindre brukere fra å slette innebygde Apple-apper

Finn ut hvordan du gjenoppretter innebygde Apple-apper, som Mail og Kalender, på en administrert iPhone, iPad eller iPod touch og forhindrer brukere fra å slette dem.

Denne artikkelen er beregnet for systemadministratorer. Hvis du slettet en innebygd Apple-app på en privat iPhone, iPad eller iPod touch, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter den.

Hindre brukere fra å slette innebygde Apple-apper

I iOS 11 eller nyere kan du bruke MDM (Mobile Device Management) for å hindre brukere i å slette innebygde apper på enheter under tilsyn.

For å bruke denne begrensningen, må du slå av «Tillat å fjerne systemapper». Start deretter enheten på nytt for at innstillingen skal tre i kraft.

Kontakt MDM-leverandøren for ytterligere veiledning.

Gjenopprett en innebygd Apple-app som en bruker har slettet

Hvis du lar brukere få tilgang til App Store, kan de gjenopprette innebygde apper.

I iOS 11.3 eller nyere kan du bruke MDM til å gjenopprette innebygde apper.